Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťáva za studena

Šťáva za studena
9. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Šťáva za studena: Ovoce rozmačkáme a smícháme s vodou a kyselinou citronovou, necháme 24 hodin stát. 2. den přecedíme přes plátno, na 1 litr šťávy přijde 1 - 1,2 kg cukru, rozmícháme. V trošce šťávy rozpustíme kyselin ... …více»

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu

Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu
9. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu: Očištěné klasy kukuřice předvaříme v mírně osolené vodě. Nevím přesně, jak dlouho jsem je vařila, ale od doby, kdy začala voda bublinkovat, tak do doby, kdy "změní" barvu. Jakoby ztmavne. ... …více»

Houby ve vlastní šťávě

Houby ve vlastní šťávě
9. 05. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Houby ve vlastní šťávě: Houby nakrájíme na kostičky a vložíme do kastrolu. Přidáme trochu kmínu a dusíme je ve vlastní šťávě, bez vody a tuku. Vydusíme je asi na 1/3 objemu. Pak je plníme do nahřátých sklenic, nahoře necháme ... …více»

Dia borůvky ve vlastní šťávě

Dia borůvky ve vlastní šťávě
9. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Dia borůvky ve vlastní šťávě: Přebrané borůvky opereme, necháme důkladně okapat, narovnáme do čistých zavařovacích sklenic, setřeseme, znovu přisypeme borůvky, pak sklenice uzavřeme kovovými víčky a sterilujeme 15 minut při te ... …více»

Ostrý džem z broskví a hroznového vína

Ostrý džem z broskví a hroznového vína
8. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Ostrý džem z broskví a hroznového vína: Broskve a víno spaříme vroucí vodou a oloupeme, rozkrojíme a zbavíme pecek a peciček. Ovoce nakrájíme na kousky. Zázvor oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vše smícháme a asi 5 minut vaříme. ... …více»
 

Kořeněné hrušky s vanilkovým cukrem

Kořeněné hrušky s vanilkovým cukrem
8. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Kořeněné hrušky s vanilkovým cukrem: Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřinec i se slupkou. Hrušky nakrájíme na plátky a prosypeme želírovacím cukrem. Hřebíčky a skořici zalijeme pomerančovou šťávou s vanilkovou trestí a po několika minutách ... …více»

Olinčiny fazolky

Olinčiny fazolky
8. 05. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Olinčiny fazolky: Fazolové lusky nakrájíme na řezy a 10 minut vaříme. Ochladíme ve studené vodě, naskládáme do sklenic, přidáme lžíci oleje a zalijeme horkým nálevem. Sterilujeme dvakrát - poprvé 40 minut při teplotě 9 ... …více»

Cuketa pod maso

Cuketa pod maso
8. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Cuketa pod maso: Omytou a neoloupanou cuketu (patison oloupeme) nakrájíme na kostky. Na sádle osmažíme cibulku, přidáme cuketu, koření, na plátky nakrájený česnek, sojovou omáčku a vegetu a na mírném ohni dusíme 30 mi ... …více»

Ostré čatní z cukety a jablek

Ostré čatní z cukety a jablek
8. 05. 2008 Zavařování +-________
Příprava receptu Ostré čatní z cukety a jablek: Cukr, ocet, koření vaříme asi 10 minut, poté ho přecedíme na připravenou zeleninu, loupaná krájená jablka, loupanou strouhanou cuketu, cibuli a jemně sekané feferonky. Vaříme společně velmi pomalu na ... …více»

Pampeliškové želé

Pampeliškové želé
8. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Pampeliškové želé: Pampeliškové květy zbavte co nevíce zelené části a vařte je ve vode 5 minut. Nechte stát 24 hodin a přecedte. Přecezený vývar dejte do hrnce spolu s citronovou šťávou a želírovacím cukrem a vařte 4 mi ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !