Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Meloun v pomerančovém likéru

Meloun v pomerančovém likéru
8. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Meloun v pomerančovém likéru: 1. Melouny rozpůlíme a lžičkou z nich vybereme jádra. Z ovocné dřeně pak lžící vykrájíme malé balonky. Ty naskládáme do zavařovací sklenice. 2. Citrony omyjeme a nastroháme z nich kůru, kterou přidám ... …více»

Marinované zelí v nálevu

Marinované zelí v nálevu
8. 05. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Marinované zelí v nálevu: Zelí promícháme s cibulí a připravíme si nálev z vody, octu, soli a sacharinu. Aź nálev vystydne, tak ho nalijeme do připraveného zelí. Necháme 24 hodin odstát. Druhý den přidáme špetku kmínu, hořči ... …více»

Čalamáda ze zeleniny

Čalamáda ze zeleniny
8. 05. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Čalamáda ze zeleniny: Zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle. Nasypeme do velkého lavora a posypeme nakladačema a nalijeme na ní ocet a olej. Pořádně promícháme, přikryjeme utěrkou a necháme 24 hodin odstát. Po 24 ho ... …více»

Okurkové rychlokvašky

Okurkové rychlokvašky
8. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Okurkové rychlokvašky: Větší okurky naložíme na několik hodin do vody, aby ztvrdly. Pak je propícháme vidličkou, urovnáme do 5 litrové láhve, proložíme koprem a cibulí. Ocet svaříme s cukrem a vodou. Horkým lákem zalijeme . ... …více»

Černý rybíz v cukru

Černý rybíz v cukru
8. 05. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Černý rybíz v cukru: Ovoce opereme, necháme oschnout, odstopkujeme a smícháme s cukrem. Směs pomačkáme, žádná kulička by neměla zůstat celá. Plníme do suchých sklenic a navrch nasypeme a 2 mm vrstvu cukru. Nahoře necháme ... …více»
 

Jahodová tlačenka

Jahodová tlačenka
7. 05. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Jahodová tlačenka: Jahody propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Pak je ve větší nádobě rozmačkáme, prosypeme cukrem a plníme do tlačenkového střeva, jehož jeden konec jsme před plněním dobře zavázali motouzke ... …více»

Dýně jako ananas

Dýně jako ananas
7. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Dýně jako ananas: Nakrájenou dýni naložíme do 2,5 l vody, 2 dl octa a 1/2 lahvičky ananasové tresti. Necháme 24 hod. uležet. Pak nálev slijeme, přidáme cukr a 1 lahvičku ananasové tresti, hřebíčky a 2 oloupané a jader ... …více»

Jeřabiny jako brusinky

Jeřabiny jako brusinky
7. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jeřabiny jako brusinky: Ovoce bez stopek promíchejte se skořicí a vanilkovým cukrem. Přidejte hřebíčky, badyán a nasekejte pár koleček citrónu. Vše nasypte na hluboký plech a zasypte krystalovým cukrem. Nechte v troubě 30 mi ... …více»

Sterilované zelí

Sterilované zelí
7. 05. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Sterilované zelí: Zelí nakrájíme, promícháme s kořením, cibulí, Sacharinem a octem. Směs plníme do sklenic a sterilujeme 40 min. při 100 °C. ... ... …více»

Česnek v soli a oleji

Česnek v soli a oleji
7. 05. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Česnek v soli a oleji: Česnek prolisujeme, smícháme se solí a olejem. Tuto směs necháme projít varem. Horké plníme do malých skleniček. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !