Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybíz ke svíčkové

Rybíz ke svíčkové
6. 05. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Rybíz ke svíčkové: Rybíz opláchneme, otrháme, dáme do hrnce a 2 minuty prudce vaříme. Ještě horký rybíz naplníme do malých nahřátých sklenic, proložíme 2 - 3 kolečky citronu, který jsme opláchli a oloupali, uzavřeme a s ... …více»

Česnek ve vinném láku

Česnek ve vinném láku
6. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Česnek ve vinném láku: Nálev si připravíme tak, že svaříme víno, ocet, cukr a sůl. Do sklenic narovnáme koření, přidáme olej a oloupaný česnek. Zalijeme teplým nálev a sterilujeme 15 min. při 85 °C. ... ... …více»

Džem z rajčat

Džem z rajčat
6. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Džem z rajčat: Rajčata nakrájíme na menší kousky a rozvaříme na kaši. Propasírujeme. Protlak 2 hod. mírně vaříme. Pak přidáme cukr a vanilkový cukr. Před koncem vaření přidáme Petosu, kyselinu citr. a rum. Horký dže ... …více»

Chutney ze zelených rajčat

Chutney ze zelených rajčat
6. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Chutney ze zelených rajčat: Rajčata, cibuli, jablka a feferonku nakrájejte na drobno, přidejte utřený česnek. Oslaďte, osolte, přidejte koření a sůl i trochu vody. Vařte do zhoustnutí. Nakonec přidejte rozinky, tak před ukončení ... …více»

Marmeláda z pampelišek

Marmeláda z pampelišek
6. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Marmeláda z pampelišek: Květy vložíme do 1 l vody, přidáme na kousky nakrájený oloupaný citrón a vaříme 1 hod. Pak odvar přecedíme. Přidáme 1 kg cukru a směs znovu vaříme 1,5 hod. Plníme do sklenic. ... ... …více»
 

Rajčatovo-papriková pomazánka

Rajčatovo-papriková pomazánka
5. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Rajčatovo-papriková pomazánka: Rajčata omyjeme a rozčtvrtíme, vložíme do většího hrnce, přidáme ocet, cukr a sůl. Když začne směs vařit, pokračujeme ve vaření, jen zmírníme plamen a občas promícháváme. Vaříme asi tři hodiny. . ... …více»

Jednoduché kysané zelí

Jednoduché kysané zelí
4. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jednoduché kysané zelí: Zelí očistíme a nakrouháme. Nakrouhané zelí promícháme ve vaničce se solí (1 dkg na 1 kg zelí). Přidáme kmín, celý pepř a bobkový list. Zelí s kořením promícháme, počkáme až pustí šťávu. Poté zelí ve ... …více»

Papriky po bulharsku

Papriky po bulharsku
4. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Papriky po bulharsku: Tato dávka je na 10 kg papriky. Podle potřeby je možné všechny suroviny upravit. Všechny suroviny najednou smícháme a nálev vaříme 10 minut. Mezitím si dáme do hrnce očištěnou papriku, zalijeme ... ... …více»

Džem z hroznového vína, kiwi a broskví

Džem z hroznového vína, kiwi a broskví
3. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Džem z hroznového vína, kiwi a broskví: Kiwi oloupejte a nakrájejte. Broskve na okamžik vložte do horké vody, oloupejte a nakrájejte na plátky. Každou kuličku hroznového vína rozpůlte a vyjměte zrníčka. Nakrájené ovoce ukládejte do společn ... …více»

Džem z rynglí

Džem z rynglí
3. 05. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Džem z rynglí: Ryngle omyjte, vypeckujte a nakrájejte na půlky. Vsypte je do kastrolu a přilijte vodu a citrónovou šťávu. Uveďte do varu a na mírném ohni nechte probublávat za občasného míchání zhruba 35 minut. Pot ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !