Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Adžika

Adžika
3. 05. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Adžika: Rajčata umeleme a vaříme s octem, olejem, bobkovým listem, solí, cukrem, pepřem 90 minut. Poté přidáme jadřinců zbavené umleté papriky, i feferonky (ty melu i s jadřincem) a vaříme dalších 90 minut. N ... …více»

Jahodová marmeláda s likérem

Jahodová marmeláda s likérem
3. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodová marmeláda s likérem: Jahody opereme, odstopkujeme, rozpůlíme, smícháme s želírovacím cukrem (dbáme návodu na obalu, použití je různé podle jednotlivých výrobců) a citrónovou kůrou. Nejméně tři hodiny, lépe přes noc, je ne ... …více»

Med z květů pampelišky

Med z květů pampelišky
3. 05. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Med z květů pampelišky: Květy několikrát důkladně omyjeme. Citrón omyjeme, nakrájíme na malé kousky a povaříme s květy asi 15 minut. Necháme 24 hodin stát, pak tekutinu přecedíme přes plátno a filtrát vaříme asi 2 hodiny s c ... …více»

Pikantní čalamáda ze zelí

Pikantní čalamáda ze zelí
2. 05. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Pikantní čalamáda ze zelí: Zeleninu nastrouháme na nudličky. Vše důkladně promícháme, dejte do hrnce a zalijte vodou, octem, olejem, sůli a pepřem. Směs vařit asi 5-7 min. Potom jí naplníme do sklenic a sterilujeme 10 min. při ... …více»

Okurky rychlokvašky

Okurky rychlokvašky
2. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Okurky rychlokvašky: Do 5 litrové láhve vkládáme očištěné a vidličkou propíchané okurky, prokládáme je koprem, listím a občas přidáme i česnek. Můžeme přidat i plátky křenu nebo na prstýnky nakrájenou cibuli. Vše zalijeme ... …více»
 

Letní kuličkový džem (z jahod, ostružin, borůvek a rybízu)

Letní kuličkový džem (z jahod, ostružin, borůvek a rybízu)
30. 04. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Letní kuličkový džem (z jahod, ostružin, borůvek a rybízu) : Ovoce omyjte a odstraňte stopky. Všechno ovoce umístěte do velkého hrnce společně s vodou a přiveďte k varu. Vařte za stálého míchání 10 až 15 minut. Přidejte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí. Pot ... …více»

Sladkokyselé okurky

Sladkokyselé okurky
30. 04. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Sladkokyselé okurky: Vodu zahřejeme asi na 80 stupňů Celsia (nevařit), přidáme sůl, cukr, sacharin a nakonec ocet. Roztok promícháme a teplým zalijeme okurky. Na dno sklenice dáme koření, kopr, křen, mrkev a cibuli. . ... …více»

Rybíz místo brusinek

Rybíz místo brusinek
27. 04. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rybíz místo brusinek: Citron nakrájíme na drobno. Rybíz dáme na hluboký plech, posypeme skořicí a dalším kořením, citronem a zasypeme cukrem. Dáme rozpéct asi 25-30 min. Po vytažení vmícháme rum a ještě teplé ... ... …více»

Kečup-čili nos

Kečup-čili nos
27. 04. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kečup-čili nos: Všechny ingredience povaříme a rozmixujeme. Teplé naplníme do lahví nebo sklenic a otočíme dnem vzhůru do vychladnutí. ... ... …více»

Gigant - čalamáda z kedlubny

Gigant - čalamáda z kedlubny
26. 04. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Gigant - čalamáda z kedlubny: Kedlubny a mrkev oškrábeme, nastrouháme nahrubo. Papriku a cibuli nakrájíme na proužky. Do dvou litrů vody přidáme ocet, cukr, deko a uvaříme nálev. Zeleninu dobře promícháme, natlačíme do sklenic ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !