Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kompot z loupaných švestek

Kompot z loupaných švestek
7. 03. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Kompot z loupaných švestek: Vodu s cukrem krátce povaříme. Švestky ponoříme po částech do vroucí vody, jakmile začne slupka praskat, vyjmeme je a vložíme do studené vody. Po vychlazení je oloupeme. Švestky narovnáme do sklenic, ... …více»

Míchaný kompot

Míchaný kompot
7. 03. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Míchaný kompot: Vodu s cukrem krátce povaříme. Hrušky a jablka oloupeme, nakrájíme a zbavíme jádřinců. Broskve oloupme a odstraníme pecky. Švestky propícháme párátkem. Ovoce klademe do sklenic po vrstvách, zalijeme t ... …více»

Kompot z jahod

Kompot z jahod
7. 03. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Kompot z jahod: Vodu s cukrem krátce povaříme. Jahody naskládáme do sklenic, zalijeme je nálevem nebo zasypeme cukrem a zalijeme převařenou vodou. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 stupňů. ... ... …více»

Kompot z mirabelek

Kompot z mirabelek
7. 03. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Kompot z mirabelek: Vodu s cukrem krátce převaříme. Ovoce narovnáme do sklenice, zalijeme teplým nálevem nebo zasypeme cukrem, zalijeme teplou převařenou vodou a přidáme kousek vanilky. Sklenice uzavřeme a sterilujeme 20 ... …více»

Broskve ve vinném nálevu

Broskve ve vinném nálevu
7. 03. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Broskve ve vinném nálevu: Vodu s cukrem krátce převaříme. Odstavíme, přidáme bílé víno a citronovou šťávu. Spařené broskve oloupeme, rozpůlíme je, vyjmeme pecky a skládáme do sklenic řeznou plochou dolů. Zalijeme je teplým nál ... …více»
 

Broskvový kompot

Broskvový kompot
7. 03. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Broskvový kompot: Vody s cukrem krátce převaříme. Spařené broskve oloupeme, vyjmeme pecky a skládáme do sklenic řeznou plochou dolů. Zalijeme teplým nálevem nebo zasypeme cukrem a zalijeme je teplou převařenou vodou. S ... …více»

Kompot z meruněk

Kompot z meruněk
7. 03. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Kompot z meruněk: Vodu s cukrem krátce převaříme. Meruňky propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Rozpůlíme je, zbavíme pecek a ponoříme do vody okyselené kyselinou citronovou, aby nezhnědly. Vyjmeme je a nech ... …více»

Čatní z červeného rybízu a červené cibule

Čatní z červeného rybízu a červené cibule
7. 03. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Čatní z červeného rybízu a červené cibule : Cibuli a papriku promíchejte s olejem a potom osmahněte na rozpálené pánvi. Zelenina by měla zvláčnět a trochu chytit barvu; trvá to zhruba 5 minut. Vyjměte z pánve a dejte stranou. 2. Chilli, česnek ... …více»

Švestky s rumem

Švestky s rumem
6. 03. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Švestky s rumem: Do rendlíku dáme rozvařit cukr s vodou. Do vařícího dáváme po částach švestky, a jakmile maličko puknou, ihned vyndáme a zchladíme. Narovnáne je do okurkové láhve, nebo patentnich sklenic. Zalijeme š ... …více»

Česneková pasta s Omegou

Česneková pasta s Omegou
6. 03. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Česneková pasta s Omegou: Česnek nameleme najemno a promícháme se solí. Tuk rozpustíme - nesmí se vařit! - a vmícháme česnek. Ještě horké plníme do přesnídávkových skleniček vypláchnutých horkou vodou a uzavřeme. Množství ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !