Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem s pektinem: Maliny vaříme bez cukru 3 min. Pak přidáme cukr a vaříme ještě 7 min. prudkým varem. Nakonec přidáme kyselinu benzoovou a pektin, minutu prohřejeme. Dobře promícháme, ale nevaříme. Horké naléváme do m ... …více»
|
27. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda z malin: Maliny přebereme, rozvaříme, prolisujeme a vaříme 7-10 min. bez cukru. Cukr přidáváme po částech a vaříme, až marmeláda zhoustne. ... ... ... …více»
|
26. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Želé ze slív: Ryngle vložte do hrnce spolu s citronovou šťávou a 300 ml vody. Pomalu přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte 30 až 40 minut.
Čistou utěrku namočte v horké vodě, vložte do cedníku a ten zavěste ... . ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Šípková povidla: Šípky omyjeme, zbavíme semen a chloupků, propláchneme a vaříme do změknutí. Prolisujeme přes síto, získanou kaši osladíme a povaříme. Hotová povidla nalijeme do sklenic a 20 minut sterilizujeme ... .. ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jeřabinová zavařenina: Opereme a očistíme jeřabiny, přidáme nasekaný citron a 425 ml vody a vaříme asi hodinu. Procedíme a přisladíme v poměru 450 g cukru na 600 ml štávy. Přivedeme znovu do varu, stáhneme pěnu a nalijeme . ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rosol z kdoulí: Podřadné oprané ovoce rozkrájíme i se slupkami a jádřinci. Zalijeme vodou, vaříme doměkka. Horké nalijeme do sáčků, necháme samovolně vykapat, rozdělíme na litrové dávky a svaříme na polovinu. Přidám ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jeřabinový kompot: Jeřabiny opereme a vaříme v cukerném roztoku tak dlouho, až změknou. Plníme do obyčejných sklenic a povazujeme. Sterilace není nutná. ... ... ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Džem s rybízem: Jahody s rybízovým protlakem dáme do porcelánového hrnku a zasypeme cukrem. Druhý den přelijeme ovoce do kastrolu, povaříme, jahody cedníkem vybereme a šťávu vaříme, až začne... ... ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z broskví a mirabelek: Zralé tuhé mirabelky prokládáme ve sklenicích půlenými nebo celými malými broskvemi. Zalijeme teplým cukerným roztokem a ihned sterilujeme 20-30 min. při 80°C. ... ... ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z borůvek za syrova: Čerstvé ovoce přebereme a vrstvíme do láhve s jemným cukrem. Dobře povážeme a uložíme v chladu... ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |