Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Borůvkový kompot

Borůvkový kompot
25. 01. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Borůvkový kompot: Cukr a kyselinu citrónovou rozpustíme ve vodě a do vroucího roztoku zavážeme po trochách borůvky. Vaříme jen 3 min, vyjmeme a dáváme do láhve. Nakonec... ... ... …více»

Angreštový rosol

Angreštový rosol
25. 01. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Angreštový rosol: Angrešt zalijeme vodou, povaříme, až popraská a pustí šťávu, kterou přefiltrujeme a změříme. Šťávu svařujeme v menších dávkách /2 l/ asi na polovinu. Pak přidáme cukr a prudce dovaříme, až kapka na st ... …více»

Ostrý džem

Ostrý džem
24. 01. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Ostrý džem: Broskve a víno spaříme vroucí vodou a oloupeme, rozkrojíme a zbavíme pecek a peciček. Ovoce nakrájíme na kousky. Zázvor oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vše smícháme a asi 5 minut vaříme. ... …více»

Hroznový kompot

Hroznový kompot
24. 01. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Hroznový kompot: Hroznové víno omyjeme a otrháme od stopek, tak abychom nepoškodili bobulky. Vodu přivedeme k varu a vmícháme do ní želírovací cukr a citrónovou šťávu. Když se cukr rozpustí, var zmírníme a do cukernéh ... …více»

Hrušky s jeřabinami

Hrušky s jeřabinami
24. 01. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Hrušky s jeřabinami: Hrušky oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Zakapáváme citrónovou šťávou, aby nečernaly. Jeřabiny otrháme od stopek a propláchneme ve vlažné vodě. Do pečlivě vymytých zavařovacích sklenic skládám ... …více»
 

Nejrychlejší jahodová marmeláda

Nejrychlejší jahodová marmeláda
24. 01. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Nejrychlejší jahodová marmeláda: Jahody omyjeme necháme okapat a rozmačkáme šťouchadlem na brambory tak, aby zůstali i kousky. Jahodový protlak prudce za stálého míchání vaříme 5 - 10 minut od bodu varu. Přidáme ostatní přísady a dál ... …více»

Jahodový džem s banány

Jahodový džem s banány
24. 01. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodový džem s banány: Jahody umyjeme, necháme okapat a rozmačkáme bramborových šťouchadlem na kaši. Dáme do hrnce přidáme cukru a zahříváme za stálého míchání, dokud se cukr úplně nerozpustí. Banány oloupeme, pokrájíme n ... …více»

Povidla s dýňemi

Povidla s dýňemi
24. 01. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Povidla s dýňemi: Velkou žlutou dýni rozkrájíme, vydlabeme a okrájíme. Pak ji nakrájíme na kostičky cca 2 x 2 cm velké a s minimem vody dusíme půl hodiny za stálého míchání. Pak přidáme cukr a vaříme, mícháme a odpařuj ... …více»

Protlak z rajčat a cibule

Protlak z rajčat a cibule
23. 01. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Protlak z rajčat a cibule: Rajčata a cibuli pokrájíme, přidáme koření a sůl, cukr a vaříme 2 hod. Prolisujeme, zahustíme. Nakonec přidáme ocet, krrátce povaříme a horké plníme do lahví, které zazátkujeme. ... ... ... …více»

Kapie s olejem bez sterilace

Kapie s olejem bez sterilace
23. 01. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Kapie s olejem bez sterilace: Vodu, cukr a ocet svaříme. Papriky postupně házíme do vroucího nálevu na 3-4 min. Horké skládáme do sklenic, přidáme olej, zalijeme vařící zálivkou a hned podvážeme dvojitým celofánem. Mezi nějž dáme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !