Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Borůvkový kompot: Cukr a kyselinu citrónovou rozpustíme ve vodě a do vroucího roztoku zavážeme po trochách borůvky. Vaříme jen 3 min, vyjmeme a dáváme do láhve. Nakonec... ... ... …více»
|
25. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Angreštový rosol: Angrešt zalijeme vodou, povaříme, až popraská a pustí šťávu, kterou přefiltrujeme a změříme. Šťávu svařujeme v menších dávkách /2 l/ asi na polovinu. Pak přidáme cukr a prudce dovaříme, až kapka na st ... …více»
|
24. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Ostrý džem: Broskve a víno spaříme vroucí vodou a oloupeme, rozkrojíme a zbavíme pecek a peciček. Ovoce nakrájíme na kousky. Zázvor oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vše smícháme a asi 5 minut vaříme. ... …více»
|
24. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hroznový kompot: Hroznové víno omyjeme a otrháme od stopek, tak abychom nepoškodili bobulky. Vodu přivedeme k varu a vmícháme do ní želírovací cukr a citrónovou šťávu. Když se cukr rozpustí, var zmírníme a do cukernéh ... …více»
|
24. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Hrušky s jeřabinami: Hrušky oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Zakapáváme citrónovou šťávou, aby nečernaly. Jeřabiny otrháme od stopek a propláchneme ve vlažné vodě. Do pečlivě vymytých zavařovacích sklenic skládám ... …více»
|
24. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nejrychlejší jahodová marmeláda: Jahody omyjeme necháme okapat a rozmačkáme šťouchadlem na brambory tak, aby zůstali i kousky. Jahodový protlak prudce za stálého míchání vaříme 5 - 10 minut od bodu varu. Přidáme ostatní přísady a dál ... …více»
|
24. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Jahodový džem s banány: Jahody umyjeme, necháme okapat a rozmačkáme bramborových šťouchadlem na kaši. Dáme do hrnce přidáme cukru a zahříváme za stálého míchání, dokud se cukr úplně nerozpustí. Banány oloupeme, pokrájíme n ... …více»
|
24. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Povidla s dýňemi: Velkou žlutou dýni rozkrájíme, vydlabeme a okrájíme. Pak ji nakrájíme na kostičky cca 2 x 2 cm velké a s minimem vody dusíme půl hodiny za stálého míchání. Pak přidáme cukr a vaříme, mícháme a odpařuj ... …více»
|
23. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Protlak z rajčat a cibule: Rajčata a cibuli pokrájíme, přidáme koření a sůl, cukr a vaříme 2 hod. Prolisujeme, zahustíme. Nakonec přidáme ocet, krrátce povaříme a horké plníme do lahví, které zazátkujeme. ... ... ... …více»
|
23. 01. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kapie s olejem bez sterilace: Vodu, cukr a ocet svaříme. Papriky postupně házíme do vroucího nálevu na 3-4 min. Horké skládáme do sklenic, přidáme olej, zalijeme vařící zálivkou a hned podvážeme dvojitým celofánem. Mezi nějž dáme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |