Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampióny v octě

Žampióny v octě
4. 02. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Žampióny v octě: Houby opereme a 3 minuty povaříme v mírně osolené vodě (blanšírování). Ocedíme a dáme vychladnout. Svaříme vodu s octem, solí a kořením, necháme vychladnout a tímto nálevem zalijeme žampióny, k ... ... …více»

Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda
3. 02. 2008 Zavařování +-________
Příprava receptu Třešňová marmeláda: Odpeckované třešně umeleme a rozvaříme, přidáme cukr a dostatečně zahustíme. Marmeláda získá na chuti, smícháme-li třešně s višněmi. ... ... ... …více»

Třešňová povidla

Třešňová povidla
3. 02. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Třešňová povidla: Vypeckované třešně můžeme umlít, nebo je bez mletí promícháme s cukrem a octem, zakryjeme a necháme proslazovat do druhého dne, kdy je svaříme do hustoty marmelády. ... ... ... …více»

Třešně ve vlastní šťávě

Třešně ve vlastní šťávě
3. 02. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Třešně ve vlastní šťávě: Odpeckované třešně natlačíme do sklenic a sterilujeme. Používáme je všude tam, kde potřebujeme čerstvé ovoce. Sterilujeme 30 min. při 85°C. ... ... ... …více»

Švestky ve vlastní šťávě

Švestky ve vlastní šťávě
3. 02. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Švestky ve vlastní šťávě: Zralé, ale tuhé švestky půlíme a rovnáme těsně do sklenic řeznou stranou dolů. Sterilujeme 30 min. při 90°C. ... ... ... …více»
 

Kompot z neloupaných švestek

Kompot z neloupaných švestek
3. 02. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kompot z neloupaných švestek: Švestky narovnáme těsně do sklenic, buď celé nebo půlené, vypeckované. Tvrdé ovoce předem prosladíme. Zalijeme je vlažným cukerným roztokem, v němž je ponecháme 12 hodin. Před plněním do sklenic šťávu ... …více»

Šípková povidla s jablky

Šípková povidla s jablky
3. 02. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Šípková povidla s jablky: Nedozrálá kyselá jablka překrájíme na kusy se slupkami a jádřinci a povaříme. Rovněž očištěné celé šípky uvaříme a společně na strojku lisujeme. Zahustíme nejdříve hodně bez cukru, pak s cukrem dovaří ... …více»

Klevera z rynglí

Klevera z rynglí
3. 02. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Klevera z rynglí: Ryngle prudce uvaříme 30 min. a opatrně jimi mícháme, aby ovoce zůstalo v kouscích a nepřipálilo se. Přidáme cukr a vaříme ještě 20 minut do hustoty. ... ... ... …více»

Rynglový kompot

Rynglový kompot
3. 02. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Rynglový kompot: Ryngle před plněním do sklenic zahříváme asi 5 min ve vodě 60°C teplé, aby zvláčněly a byly skladnější. Narovnané do sklenic zalijeme teplým cukerným roztokem a sterilujeme 20-25 min při 80°C. ... ... ... …více»

Rosol z rybízu

Rosol z rybízu
2. 02. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Rosol z rybízu: Ovoce rozmačkáme a s troškou vody rozpaříme. Necháme volně prokapat sáčkem, rozdělíme a po menších dávkách vaříme na silném ohni s cukrem. Mezi vařením sbíráme pěnu. Kapka kápnutá na studený talíř mus ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !