Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
25. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Snadný med z pampelišek: Oprané pampelišky a vodu necháme vařit 15 minut a přidáme cukr, pomeranč a citron - vaříme 1 hodinu a potom slijeme do skleniček. ... ... …více»
|
![]() |
25. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Višňovo-meruňková marmeláda: Ovoce omyjeme, vypeckujeme a meruňky spaříme a sloupneme slupku. Ovoce rozmixujeme, přidáme citronovou šťávu a želírovací cukr, zprudka vaříme 4 minuty a přimícháme meruňkovici. Naplníme do sklenic a ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pasta z míchané zeleniny: Papriku, lilek a rajčata pomeleme na strojku. Pomeleme i feferonky, oloupanou cibuli a česnek.
Přidáme olej, cukr, ocet, hořčici a sůl a pomalu podusíme do kašovité konzistence. Horkou zeleninovou hm ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Domácí paštika s drůbežími játry: Bůček uvařený do měkka rozemeleme a smícháme s namletými drůbežími játry, do zlatova osmaženou na jemno nakrájenou cibulí, vejci, smetanou a koňakem. Dochutíme česnekem, kořením a solí tak, aby chuť b ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jablečná marmeláda s calvadosem: Jablka omyjeme, osušíme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme je na tenké plátky. Slupky ponecháme. Jablečné plátky vaříme ve vodě tak dlouho, až se téměř rozpadnou. Pak je prolisujeme pře jemné ... …více»
|
![]() |
13. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Angreštový džem a lesními jahodami: Angrešt důkladně promyjeme a podusíme ve vodě doměkka. Necháme vychladnout, propasírujeme, vrátíme zpět do převařené vody a přisypeme cukr. I s cukrem provaříme tak, aby byl džem dost hustý.
Chceme-l ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Med z podbělu: Podběl spaříme, přidáme plátky citronů bez jader a necháme 24 hod stát. Druhý den prolisujeme přes plátno, přidáme cukr a za častého míchání svaříme do hustoty. Teplý plníme do skleniček. ... ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jahodovo - citronová marmeláda: Citrony oloupejte (odstraňte i bílou slupku) a nakrájejte na dílky. Jahody omyjte, nakrájejte na malé kousky a spolu s citrony odvažte (dohromady 1 kg).
V hrnci dobře promíchejte s želírovacím přípra ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Med ze sedmikrásek: Sedmikrásky spaříme, přidáme plátky citronu bez jader a necháme 24 hod stát. Druhý den prolisujeme přes plátno, přidáme cukr a za častého míchání svaříme do hustoty. Teplý plníme do skleniček. ... ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pikantní směs na toasty: Zeleninu očistíme, umeleme, smícháme s masem, přidáme deko a olej a 2 hod vaříme za občasného míchání. Horkou směs naplníme do sklenic a 20 min sterilujeme. ... ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|