Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snadný med z pampelišek

Snadný med z pampelišek
25. 06. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Snadný med z pampelišek: Oprané pampelišky a vodu necháme vařit 15 minut a přidáme cukr, pomeranč a citron - vaříme 1 hodinu a potom slijeme do skleniček. ... ... …více»

Višňovo-meruňková marmeláda

Višňovo-meruňková marmeláda
25. 06. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Višňovo-meruňková marmeláda: Ovoce omyjeme, vypeckujeme a meruňky spaříme a sloupneme slupku. Ovoce rozmixujeme, přidáme citronovou šťávu a želírovací cukr, zprudka vaříme 4 minuty a přimícháme meruňkovici. Naplníme do sklenic a ... …více»

Pasta z míchané zeleniny

Pasta z míchané zeleniny
23. 06. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Pasta z míchané zeleniny: Papriku, lilek a rajčata pomeleme na strojku. Pomeleme i feferonky, oloupanou cibuli a česnek. Přidáme olej, cukr, ocet, hořčici a sůl a pomalu podusíme do kašovité konzistence. Horkou zeleninovou hm ... …více»

Kuchařská pohotovost - Domácí paštika s drůbežími játry

Kuchařská pohotovost - Domácí paštika s drůbežími játry
16. 06. 2009 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Domácí paštika s drůbežími játry: Bůček uvařený do měkka rozemeleme a smícháme s namletými drůbežími játry, do zlatova osmaženou na jemno nakrájenou cibulí, vejci, smetanou a koňakem. Dochutíme česnekem, kořením a solí tak, aby chuť b ... …více»

Jablečná marmeláda s calvadosem

Jablečná marmeláda s calvadosem
14. 06. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jablečná marmeláda s calvadosem: Jablka omyjeme, osušíme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme je na tenké plátky. Slupky ponecháme. Jablečné plátky vaříme ve vodě tak dlouho, až se téměř rozpadnou. Pak je prolisujeme pře jemné ... …více»
 

Angreštový džem a lesními jahodami

Angreštový džem a lesními jahodami
13. 06. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Angreštový džem a lesními jahodami: Angrešt důkladně promyjeme a podusíme ve vodě doměkka. Necháme vychladnout, propasírujeme, vrátíme zpět do převařené vody a přisypeme cukr. I s cukrem provaříme tak, aby byl džem dost hustý. Chceme-l ... …více»

Med z podbělu

Med z podbělu
12. 06. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Med z podbělu: Podběl spaříme, přidáme plátky citronů bez jader a necháme 24 hod stát. Druhý den prolisujeme přes plátno, přidáme cukr a za častého míchání svaříme do hustoty. Teplý plníme do skleniček. ... ... …více»

Jahodovo - citronová marmeláda

Jahodovo - citronová marmeláda
12. 06. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Jahodovo - citronová marmeláda: Citrony oloupejte (odstraňte i bílou slupku) a nakrájejte na dílky. Jahody omyjte, nakrájejte na malé kousky a spolu s citrony odvažte (dohromady 1 kg). V hrnci dobře promíchejte s želírovacím přípra ... …více»

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek
12. 06. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Med ze sedmikrásek: Sedmikrásky spaříme, přidáme plátky citronu bez jader a necháme 24 hod stát. Druhý den prolisujeme přes plátno, přidáme cukr a za častého míchání svaříme do hustoty. Teplý plníme do skleniček. ... ... …více»

Pikantní směs na toasty

Pikantní směs na toasty
12. 06. 2009 Zavařování ++++++++-_
Příprava receptu Pikantní směs na toasty: Zeleninu očistíme, umeleme, smícháme s masem, přidáme deko a olej a 2 hod vaříme za občasného míchání. Horkou směs naplníme do sklenic a 20 min sterilujeme. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !