Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodová marmeláda s kousky jahod

Jahodová marmeláda s kousky jahod
17. 07. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodová marmeláda s kousky jahod: Jahody dobře očistíme a nakrájíme na čtvrtky, menší jahody krájíme jen na půlky. Pokrájené jahody vložíme do většího hrnce, přidáme želírovací cukr, šťávu z jednoho citronu a přivedeme k varu. Do kovo ... …více»

Broskvová marmeláda s vanilkou a koňakem

Broskvová marmeláda s vanilkou a koňakem
15. 07. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Broskvová marmeláda s vanilkou a koňakem: Broskve blanšírujeme a sloupneme. Rozpůlíme, odpeckujeme a nakrájíme na silné plátky. S cukrem a citronovou šťávou vložíme do kastrolu, přikryjeme a necháme několik hodin proležet. Směs uvedeme do var ... …více»

Marmeláda z rebarbory s citonovou kůrou

Marmeláda z rebarbory s citonovou kůrou
14. 07. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Marmeláda z rebarbory s citonovou kůrou: Řapíky rebarbory zbavíme tvrdých konců, silné řapíky oloupeme, reveň nakrájíme na kousky a spaříme vařící vodou. Po odkapání přidáme dobře omytou, tence sloupnutou a drobně nakrájenou citronovou kůru, ... …více»

Džem z karotky a rozinek

Džem z karotky a rozinek
14. 07. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Džem z karotky a rozinek: Karotku jemně nastrouháme a dáme do kastrolu s 5 dcl vody a rozinkami. Uvedeme do varu a 10 minut vaříme. Přidáme želírovací cukr, citronovou šťávu a za stálého míchání vaříme 1 hodinu. Pak přidáme ml ... …více»

Zdravá marmeláda ze šípků

Zdravá marmeláda ze šípků
14. 07. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Zdravá marmeláda ze šípků: Čerstvé, tvrdé a dobře vybarvené šípky dokonale vyčistíme a propláchneme. V nerezovém rendlíku je zalijeme trochou vody a zvolna povaříme doměkka. Rozvařené šípky propasírujeme přes husté silonové sít ... …více»
 

Rajčatový relish

Rajčatový relish
10. 07. 2009 Zavařování +++-______
Příprava receptu Rajčatový relish: Oloupeme 3 stroužky česneku a nasekáme. Cibuli očistíme, oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Nasekanou cibuli a česnek vložíme do kastrolu, přelijeme bílým vínem a vinným octem, přidáme jednu lž ... …více»

Fazolky v kořeněném nálevu

Fazolky v kořeněném nálevu
10. 07. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Fazolky v kořeněném nálevu: Fazolky omyjeme, očistíme, odkrojíme špičky, případně je překrojíme a vaříme v osolené vodě asi 8 minut. Scedíme a necháme je okapat. Cibuli a česnek očistíme a oloupeme. Cibuli rozpůlíme a nakrájíme ... …více»

Květák s cuketami

Květák s cuketami
10. 07. 2009 Zavařování +++_______
Příprava receptu Květák s cuketami: Květák zbavíme nečistot, pečlivě omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat v sítku. Poté jej rozebereme na malé růžičky. Cukety důkladně omyjeme, necháme okapat a osušíme. Odkrojíme špičky cuket, roz ... …více»

Černorybízová opilá marmeláda

Černorybízová opilá marmeláda
9. 07. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Černorybízová opilá marmeláda: Rybíz obereme a spolu s cukrem rozmixujeme. Nalijeme do skleniček a navrch zajileme lžičkou rumu. Zavřeme a hotovo. Žádné vaření, zavařování a fakt to vydrží. Můžeme použít na jakékoliv ovoce dle chut ... …více»

Marmeláda ze směsi ovoce

Marmeláda ze směsi ovoce
5. 07. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Marmeláda ze směsi ovoce: Třešně vypeckujeme. Maliny jemně opláchneme. Jahody, rybíz a angešt zbavíme stopek. Veškeré ovoce rozmixujeme a vlijeme do většího hrnce. Přimícháme želírovací cukr (1:1) nebo přípravek na konzervová ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !