Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablko-švestková marmeláda a koriandrem a mátou

Jablko-švestková marmeláda a koriandrem a mátou
10. 06. 2009 Zavařování ++++++++-_
Příprava receptu Jablko-švestková marmeláda a koriandrem a mátou: Jablka nahrubo nastrouháme a švestky rozmixujeme. Přidáme koriandr, mátu, med a želírovací přípravek (já používám QUITTIN 1:1), přivedeme k varu, přisypeme cukr a vaříme cca 5 min. Nakonec přidáme do ... …více»

Meruňko-maková marmeláda

Meruňko-maková marmeláda
10. 06. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Meruňko-maková marmeláda: Rozinky zamícháme s rumem a necháme přes noc stát v uzavřené nádobě. Meruňky nakrájíme na malé kousky, smícháme s citrónovou šťávou a promícháme s želírovacím přípravkem (já používám QUITTIN 1:1). Při ... …více»

Zavařenina z jarní cibulky a třešňových rajčátek

Zavařenina z jarní cibulky a třešňových rajčátek
2. 06. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Zavařenina z jarní cibulky a třešňových rajčátek: Na středním plameni zahřejte velký hluboký rendlík. Vlijte do něj olej a vsypte cibuli. Přiklopte a duste asi dvacet až pětadvacet minut, nebo tak dlouho, aby cibule zezlátla a zkaramelizovala; občas ... …více»

Rybí karbenátky nakyselo

Rybí karbenátky nakyselo
2. 06. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Rybí karbenátky nakyselo: Ryby uvaříme v páře do měkka. Vykostíme, čisté rybí maso pomeleme. Ochutíme kořením, solí, přidáme 4 vejce a pořádně promícháme. Tvoříme karbanátky nebo kuličky. Nejlépe a nejrychleji ... …více»

Pomazánka z hříbků nejen na topinky

Pomazánka z hříbků nejen na topinky
28. 05. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Pomazánka z hříbků nejen na topinky: Hříbky podusíme na oleji, papriku cibuli a česnek nameleme, přidáme koření a kečup a vše sterilujeme. ... …více»
 

Bylinkový med po valašsku

Bylinkový med po valašsku
22. 05. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Bylinkový med po valašsku: Rozdrcené čerstvé rostlinky šalvěje nebo saturejky přidáme do ohřátého medu, nalejeme do malých skleniček a týden necháme stát na teplém místě. Obohatíme tím nejen svůj jídelníček, ale uděláme i něco ... …více»

Jarní med

Jarní med
16. 05. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Jarní med: Nejdříve venku nasbíráme vše potřebné. Je nutné, aby sbírané byliny byly čisté, chemicky nepoškozené a nezaprášené od silnice. Květy, kopřivy a větvičky dáme do vetšího hrnce, přidáme kolečka ze 2. ci ... …více»

Cikánka

Cikánka
15. 05. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Cikánka: Zelenina se umele na masovém mlýnku. Vaříme do zkoustnutí (nepřikrývat, míchat). Potom naplnit do malých skleniček a sterilovat 20 minut pře 80°C. ... …více»

Zavařované okurky

Zavařované okurky
10. 05. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Zavařované okurky: Příprava láku: Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ocet, DEKO a přivedeme k varu. Poté přidáme sladidlo a vaříme 5 min. Necháme vychladnout. Mezitím si naskládáme okurky do sklenic (kdo chce může pro ... …více»

Kečup pikant

Kečup pikant
7. 05. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kečup pikant: Rajčata a cibuli nakrájíme, přidáme ostatní přísady a vaříme 2 hodiny, mícháme. Vychladlou směs rozmixujeme, přecedíme a plníme do skleniček. Sterilizujeme 15 minut. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !