Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 06. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jablko-švestková marmeláda a koriandrem a mátou: Jablka nahrubo nastrouháme a švestky rozmixujeme. Přidáme koriandr, mátu, med a želírovací přípravek (já používám QUITTIN 1:1), přivedeme k varu, přisypeme cukr a vaříme cca 5 min. Nakonec přidáme do ... …více»
|
10. 06. 2009 Zavařování
Příprava receptu Meruňko-maková marmeláda: Rozinky zamícháme s rumem a necháme přes noc stát v uzavřené nádobě. Meruňky nakrájíme na malé kousky, smícháme s citrónovou šťávou a promícháme s želírovacím přípravkem (já používám QUITTIN 1:1). Při ... …více»
|
2. 06. 2009 Zavařování
Příprava receptu Zavařenina z jarní cibulky a třešňových rajčátek: Na středním plameni zahřejte velký hluboký rendlík. Vlijte do něj olej a vsypte cibuli. Přiklopte a duste asi dvacet až pětadvacet minut, nebo tak dlouho, aby cibule zezlátla a zkaramelizovala; občas ... …více»
|
2. 06. 2009 Zavařování
Příprava receptu Rybí karbenátky nakyselo: Ryby uvaříme v páře do měkka. Vykostíme, čisté rybí maso pomeleme. Ochutíme kořením, solí, přidáme 4 vejce a pořádně promícháme. Tvoříme karbanátky nebo kuličky. Nejlépe a nejrychleji ... …více»
|
28. 05. 2009 Zavařování
Příprava receptu Pomazánka z hříbků nejen na topinky: Hříbky podusíme na oleji, papriku cibuli a česnek nameleme, přidáme koření a kečup a vše sterilujeme. ... …více»
|
22. 05. 2009 Zavařování
Příprava receptu Bylinkový med po valašsku: Rozdrcené čerstvé rostlinky šalvěje nebo saturejky přidáme do ohřátého medu, nalejeme do malých skleniček a týden necháme stát na teplém místě. Obohatíme tím nejen svůj jídelníček, ale uděláme i něco ... …více»
|
16. 05. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jarní med: Nejdříve venku nasbíráme vše potřebné. Je nutné, aby sbírané byliny byly čisté, chemicky nepoškozené a nezaprášené od silnice. Květy, kopřivy a větvičky dáme do vetšího hrnce, přidáme kolečka ze 2. ci ... …více»
|
15. 05. 2009 Zavařování
Příprava receptu Cikánka: Zelenina se umele na masovém mlýnku. Vaříme do zkoustnutí
(nepřikrývat, míchat). Potom naplnit do malých skleniček a sterilovat 20 minut pře 80°C. ... …více»
|
10. 05. 2009 Zavařování
Příprava receptu Zavařované okurky: Příprava láku:
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ocet, DEKO a přivedeme k varu. Poté přidáme sladidlo a vaříme 5 min. Necháme vychladnout.
Mezitím si naskládáme okurky do sklenic (kdo chce může pro ... …více»
|
7. 05. 2009 Zavařování
Příprava receptu Kečup pikant: Rajčata a cibuli nakrájíme, přidáme ostatní přísady a vaříme 2 hodiny, mícháme. Vychladlou směs rozmixujeme, přecedíme a plníme do skleniček. Sterilizujeme 15 minut. ... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |