Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Švestková povidla z remosky: Do velké remosky dáme neloupané, vypeckované švestky a zasypeme je cukrem. Zamícháme a necháme stát do druhého dne.
Druhý den remosku zapneme a necháme 4 hodiny hřát. Obsah se zmenší o polovinu. Rozš ... …více»
|
11. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Výborný džem z banánů: 1 kg zralých oloupaných banánů rozmixujte a podle návodu na obalu přípravku na džemy povařte s cukrem asi 1 minutu. Na kilo ovoce dejte půl kila cukru. Poté přidejte přípravek na džemy a povařte další ... …více»
|
11. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Naložený míchaný salát: Zelená rajská jablíčka omyjeme a nakrájíme na nudličky.
Oloupané okurky, očištěné papriky a cibule nakrájíme na nudličky.
Vše dáme do větší mísy, osolíme, zatížíme talířem a necháme do druhého dne o ... …více»
|
11. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Kečup k uzeninám: Vše umeleme na masovém strojku, přidáme 100 g cukru, 200 ml oleje, 200 ml octa, 1 balíček NOVA nebo PIKANT. Koření na mírném ohni vaříme 30 minut. Dáme do sklenic a sterilizujeme 20 minut. ... ... …více»
|
10. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jablečné želé s mátou: Mátu opláchneme, zalijeme 500 ml vroucí vody, přikryjeme a nehcáme stát 30 minut. Scedíme a výluh ochutíme jablečným vínem a citronovou šťávou. Přidáme oloupaná nastrouhaná jablka a želírovací cukr. P ... …více»
|
10. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Rybízové želé s ostružinami: Ovoce přebreme, opláchneme a dáme okapat. Vaříme v 250 ml vody, až ovoce změkne. Na sítě s plátýnkem vylisujeme z horkého ovoce šťávu. 1 litr šťávy prudce vaříme s želírovacím cukrem a citronovou šťáv ... …více»
|
9. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Masová pomazánka na toasty: Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso také očistíme a nakrájíme na kousky.
Ve vysoké pánvi rozehřejeme olej, přidáme všechny suroviny a osmažíme. Můžeme také upéct v troubě. Pak základ pomazá ... …více»
|
9. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Výborný domácí kečup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Slupku volíme spíše z kyselejších a nezralých jablek.
Zeleninu smícháme s kořením, slupkami a vaříme za občasného míchání asi 2 hodiny. Pak směs na kečup rozmixujeme, p ... …více»
|
9. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Pikantní pomerančová marmeláda: Pomeranče důkladně omyjeme a vymačkáme z nich šťávu. Zbylou vymačkanou dužninu nakrájíme na proužky a zavážeme je do kousku bílého plátna, utěrky nebo gázy. Šťávu a pokrájené pomeranče zalijeme 2,5 li ... …více»
|
7. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Med ze smrkových výhonků: Výhonky spaříme litrem převařené vody a necháme 2 dny louhovat.
Přecedíme a přidáme krupicový cukr. Vaříme, dokud med nezhnědne a nezhoustne.
Hned horký med ze smrkových výhonků naléváme do sklenic, ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |