Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestková povidla z remosky

Švestková povidla z remosky
12. 02. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Švestková povidla z remosky: Do velké remosky dáme neloupané, vypeckované švestky a zasypeme je cukrem. Zamícháme a necháme stát do druhého dne. Druhý den remosku zapneme a necháme 4 hodiny hřát. Obsah se zmenší o polovinu. Rozš ... …více»

Výborný džem z banánů

Výborný džem z banánů
11. 02. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Výborný džem z banánů: 1 kg zralých oloupaných banánů rozmixujte a podle návodu na obalu přípravku na džemy povařte s cukrem asi 1 minutu. Na kilo ovoce dejte půl kila cukru. Poté přidejte přípravek na džemy a povařte další ... …více»

Naložený míchaný salát

Naložený míchaný salát
11. 02. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Naložený míchaný salát: Zelená rajská jablíčka omyjeme a nakrájíme na nudličky. Oloupané okurky, očištěné papriky a cibule nakrájíme na nudličky. Vše dáme do větší mísy, osolíme, zatížíme talířem a necháme do druhého dne o ... …více»

Kečup k uzeninám

Kečup k uzeninám
11. 02. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kečup k uzeninám: Vše umeleme na masovém strojku, přidáme 100 g cukru, 200 ml oleje, 200 ml octa, 1 balíček NOVA nebo PIKANT. Koření na mírném ohni vaříme 30 minut. Dáme do sklenic a sterilizujeme 20 minut. ... ... …více»

Jablečné želé s mátou

Jablečné želé s mátou
10. 02. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jablečné želé s mátou: Mátu opláchneme, zalijeme 500 ml vroucí vody, přikryjeme a nehcáme stát 30 minut. Scedíme a výluh ochutíme jablečným vínem a citronovou šťávou. Přidáme oloupaná nastrouhaná jablka a želírovací cukr. P ... …více»
 

Rybízové želé s ostružinami

Rybízové želé s ostružinami
10. 02. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Rybízové želé s ostružinami: Ovoce přebreme, opláchneme a dáme okapat. Vaříme v 250 ml vody, až ovoce změkne. Na sítě s plátýnkem vylisujeme z horkého ovoce šťávu. 1 litr šťávy prudce vaříme s želírovacím cukrem a citronovou šťáv ... …více»

Masová pomazánka na toasty

Masová pomazánka na toasty
9. 02. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Masová pomazánka na toasty: Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso také očistíme a nakrájíme na kousky. Ve vysoké pánvi rozehřejeme olej, přidáme všechny suroviny a osmažíme. Můžeme také upéct v troubě. Pak základ pomazá ... …více»

Výborný domácí kečup

Výborný domácí kečup
9. 02. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Výborný domácí kečup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Slupku volíme spíše z kyselejších a nezralých jablek. Zeleninu smícháme s kořením, slupkami a vaříme za občasného míchání asi 2 hodiny. Pak směs na kečup rozmixujeme, p ... …více»

Pikantní pomerančová marmeláda

Pikantní pomerančová marmeláda
9. 02. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Pikantní pomerančová marmeláda: Pomeranče důkladně omyjeme a vymačkáme z nich šťávu. Zbylou vymačkanou dužninu nakrájíme na proužky a zavážeme je do kousku bílého plátna, utěrky nebo gázy. Šťávu a pokrájené pomeranče zalijeme 2,5 li ... …více»

Med ze smrkových výhonků

Med ze smrkových výhonků
7. 02. 2009 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Med ze smrkových výhonků: Výhonky spaříme litrem převařené vody a necháme 2 dny louhovat. Přecedíme a přidáme krupicový cukr. Vaříme, dokud med nezhnědne a nezhoustne. Hned horký med ze smrkových výhonků naléváme do sklenic, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !