Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
12. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Švestková povidla z remosky: Do velké remosky dáme neloupané, vypeckované švestky a zasypeme je cukrem. Zamícháme a necháme stát do druhého dne.
Druhý den remosku zapneme a necháme 4 hodiny hřát. Obsah se zmenší o polovinu. Rozš ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Výborný džem z banánů: 1 kg zralých oloupaných banánů rozmixujte a podle návodu na obalu přípravku na džemy povařte s cukrem asi 1 minutu. Na kilo ovoce dejte půl kila cukru. Poté přidejte přípravek na džemy a povařte další ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Naložený míchaný salát: Zelená rajská jablíčka omyjeme a nakrájíme na nudličky.
Oloupané okurky, očištěné papriky a cibule nakrájíme na nudličky.
Vše dáme do větší mísy, osolíme, zatížíme talířem a necháme do druhého dne o ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kečup k uzeninám: Vše umeleme na masovém strojku, přidáme 100 g cukru, 200 ml oleje, 200 ml octa, 1 balíček NOVA nebo PIKANT. Koření na mírném ohni vaříme 30 minut. Dáme do sklenic a sterilizujeme 20 minut. ... ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jablečné želé s mátou: Mátu opláchneme, zalijeme 500 ml vroucí vody, přikryjeme a nehcáme stát 30 minut. Scedíme a výluh ochutíme jablečným vínem a citronovou šťávou. Přidáme oloupaná nastrouhaná jablka a želírovací cukr. P ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rybízové želé s ostružinami: Ovoce přebreme, opláchneme a dáme okapat. Vaříme v 250 ml vody, až ovoce změkne. Na sítě s plátýnkem vylisujeme z horkého ovoce šťávu. 1 litr šťávy prudce vaříme s želírovacím cukrem a citronovou šťáv ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Masová pomazánka na toasty: Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso také očistíme a nakrájíme na kousky.
Ve vysoké pánvi rozehřejeme olej, přidáme všechny suroviny a osmažíme. Můžeme také upéct v troubě. Pak základ pomazá ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Výborný domácí kečup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Slupku volíme spíše z kyselejších a nezralých jablek.
Zeleninu smícháme s kořením, slupkami a vaříme za občasného míchání asi 2 hodiny. Pak směs na kečup rozmixujeme, p ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pikantní pomerančová marmeláda: Pomeranče důkladně omyjeme a vymačkáme z nich šťávu. Zbylou vymačkanou dužninu nakrájíme na proužky a zavážeme je do kousku bílého plátna, utěrky nebo gázy. Šťávu a pokrájené pomeranče zalijeme 2,5 li ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Med ze smrkových výhonků: Výhonky spaříme litrem převařené vody a necháme 2 dny louhovat.
Přecedíme a přidáme krupicový cukr. Vaříme, dokud med nezhnědne a nezhoustne.
Hned horký med ze smrkových výhonků naléváme do sklenic, ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|