Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
16. 04. 2009 Zavařování
Příprava receptu Džem z hroznového vína: Hrozny, citron a cukr dáme do kastrolu, promícháme, přiklopíme a necháme několik hodin, aby pustily šťávu. Uvedeme do varu a pak za stálého míchání vaříme na středním plameni 1,5 hodiny. Zda je dost h ... …více»
|
13. 04. 2009 Zavařování
Příprava receptu Selská játrová paštika: Všechny ingedience smícháme, rozmixujeme v mixéru. Nalejeme do zavařovací sklenice. Sklenici uzavřeme a 1,5 hodiny vaříme v páře. ... ... …více»
|
6. 04. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí kečup s jablky: Vše smícháme dohromady, podusíme, přepasírujeme. A ještě asi hodinu dusíme. Nakonec přidáme ocet a plníme do sklenic. ... …více»
|
4. 04. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí sterilované fazolky: Fazolové lusky propláchneme ve studené vodě, necháme okapat. Z lusků odkrojíme tvrdší konce a lusky překrojíme na 2 - 3 kusy. Záleží na délce lusků.
Nálev na fazolky uvaříme podle návodu na obalu z c ... …více»
|
2. 04. 2009 Zavařování
Příprava receptu Povidla připravovaná v troubě: Omyté švestky a zbavené pecky pomeleme na masovém strojku. Přidáme ingredience, vše smícháme a necháme do druhého dne na plechu.
Druhý den pečeme bez míchání 4 - 5 hodin (stačí 4 hodiny) na 180 °C. P ... …více»
|
27. 03. 2009 Zavařování
Příprava receptu Skvělý domácí kečup : Rajčata omyjeme, cibuli oloupeme a společně s kapií nakrájíme. Přidáme cukr, sůl, ocet a kousek skořice.
Ingredience na kečup vaříme 1,5 hodiny. Poté rozmixujeme a přecedíme.
Domácí kečup plníme ... …více»
|
24. 03. 2009 Zavařování
Příprava receptu Šťáva z červeného rybízu: Červený rybíz umeleme na strojku na ovoce,
nebo umixujeme v mixéru.
Vzniklý protlak promícháme s cukrem, pokud je moc hustý mírně ho zředíme vodou.
Naplníme láhve, které pak uzavřeme víčky.
Steril ... …více»
|
15. 03. 2009 Zavařování
Příprava receptu Džem z rajských jablek s rumem: Rajčata oloupeme a pokrájíme a 2 hodiny vaříme. Po hodině vaření přidáme cukr. 10 minut před koncem varu dáme rum a konzervační prášek.
Dáme do skleniček a 5-10 minut sterilujeme. ... ... …více»
|
13. 03. 2009 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda z jablek a mandarinek: Oloupeme a nakrájíme jablka na plátky a ponecháme je v citrónové šťávě, aby zůstaly hezky bílé. Mandarinky oloupeme, vyndáme pecky, odstraníme blány a nakrájíme na kousky. Jablka vložíme do kastrolu, ... …více»
|
12. 03. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí neslaný kečup: Zralá rajčata pokrájíme, jablka zbavíme jádřince, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Všechno dáme do hrnce, podlijeme trochou vody a za častého míchání podusíme na kaši. Zák ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |