Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
24. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Rosol z jablek a citrónů: Obě šťávy nalijeme do hrnce a dobře promícháme s dietním želírovacím cukrem. Potom za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme 1 minutu vařit, popřípadě přidáme kardamom a odstavíme z plotny. Připrav ... …více»
|
24. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Pikantní míchaná zelenina: Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Zchladíme a necháme okapat.
Zeleninu navrstvíme do zavařovacích sklenic, proložíme omytým estragonem, bobkovým listem a pepřem ... …více»
|
22. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Pasta z křenu: Všechny přísady společně rozmixujeme a naplníme do skleniček třeba od přesnídávky. V ledničce je můžeme uchovávat až rok. ... ... …více»
|
20. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Med z květů z černého bezu: Z květů odstřihneme stopky, vložíme do hrnce, přidáme umytý citron a zalejeme vodou. Květy 20 minut povaříme. Pak přiklopíme a necháme do druhého dne louhovat. Na druhý den přecedíme přes husté síto, ... …více»
|
20. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Šťáva z červené řepy: Syrovou řepu okrájíme a nastrouháme, zalijeme 4 l vody a asi hodinu necháme rozvařit. Vychladlé přecedíme a přidáme kys. citrónovou, tresť a na 1 litr šťávy 1 kg cukru. Necháme do druhého dne rozpusti ... …více»
|
18. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda z jahod, bezinkového květu a malin: Jahody očistíme a nadrobno nakrájíme. Květy z trsů otrháme. Jahody, maliny, květy, želír cukr, citr. šťávu a vodku smícháme v kastrolu a povaříme. Nalijeme horké do skleniček, zavíčkujeme a postavíme ... …více»
|
16. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Marmeláda z rajčat s rumem: Rajčata přelijeme horkou vodou a po spaření oloupeme, dáme do hrnce, mírně podlijeme a vaříme asi 2 hodiny za občasného míchání. Před dokončením varu přidáme krastalový i vanilkový cukr a dále vaříme. ... …více»
|
15. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Sterilované vepřové ve vlastní šťávě: Maso v celku nebo nakrájené na větší kousky dáme do sklenice do výše 2,5 cm pod okraj.
Na dno sádlem vymazané sklenice dáme sůl dle velikosti sklenice.
Sterilujeme 1,5 hodiny a druhý den znovu 1 hod ... …více»
|
15. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Zelená rajská jablíčka: Zelená rajská jablíčka po délce rozpůlíme, dáme do kastrolku se studenou vodou a přivedeme k varu.
Po krátkém varu rajčata sítem vyjmeme, osušíme a zvážíme.
Podle váhy rajčat si připravíme stejné mn ... …více»
|
13. 02. 2009 Zavařování
Příprava receptu Zapékaný rumový ovocný čaj: Očištěné ovoce nakrájíme na kostičky a promícháme s cukrem a kořením. Pečeme v pekáči asi 30 minut při 150 °C. Občas promícháme. Poté přidáme rum a šťávu z citrónu. Hotový čaj dáváme do malých sklenič ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |