Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rosol z jablek a citrónů

Rosol z jablek a citrónů
24. 02. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rosol z jablek a citrónů: Obě šťávy nalijeme do hrnce a dobře promícháme s dietním želírovacím cukrem. Potom za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme 1 minutu vařit, popřípadě přidáme kardamom a odstavíme z plotny. Připrav ... …více»

Pikantní míchaná zelenina

Pikantní míchaná zelenina
24. 02. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Pikantní míchaná zelenina: Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě do měkka. Zchladíme a necháme okapat. Zeleninu navrstvíme do zavařovacích sklenic, proložíme omytým estragonem, bobkovým listem a pepřem ... …více»

Pasta z křenu

Pasta z křenu
22. 02. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Pasta z křenu: Všechny přísady společně rozmixujeme a naplníme do skleniček třeba od přesnídávky. V ledničce je můžeme uchovávat až rok. ... ... …více»

Med z květů z černého bezu

Med z květů z černého bezu
20. 02. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Med z květů z černého bezu: Z květů odstřihneme stopky, vložíme do hrnce, přidáme umytý citron a zalejeme vodou. Květy 20 minut povaříme. Pak přiklopíme a necháme do druhého dne louhovat. Na druhý den přecedíme přes husté síto, ... …více»

Šťáva z červené řepy

Šťáva z červené řepy
20. 02. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Šťáva z červené řepy: Syrovou řepu okrájíme a nastrouháme, zalijeme 4 l vody a asi hodinu necháme rozvařit. Vychladlé přecedíme a přidáme kys. citrónovou, tresť a na 1 litr šťávy 1 kg cukru. Necháme do druhého dne rozpusti ... …více»
 

Marmeláda z jahod, bezinkového květu a malin

Marmeláda z jahod, bezinkového květu a malin
18. 02. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Marmeláda z jahod, bezinkového květu a malin: Jahody očistíme a nadrobno nakrájíme. Květy z trsů otrháme. Jahody, maliny, květy, želír cukr, citr. šťávu a vodku smícháme v kastrolu a povaříme. Nalijeme horké do skleniček, zavíčkujeme a postavíme ... …více»

Marmeláda z rajčat s rumem

Marmeláda z rajčat s rumem
16. 02. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Marmeláda z rajčat s rumem: Rajčata přelijeme horkou vodou a po spaření oloupeme, dáme do hrnce, mírně podlijeme a vaříme asi 2 hodiny za občasného míchání. Před dokončením varu přidáme krastalový i vanilkový cukr a dále vaříme. ... …více»

Sterilované vepřové ve vlastní šťávě

Sterilované vepřové ve vlastní šťávě
15. 02. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Sterilované vepřové ve vlastní šťávě: Maso v celku nebo nakrájené na větší kousky dáme do sklenice do výše 2,5 cm pod okraj. Na dno sádlem vymazané sklenice dáme sůl dle velikosti sklenice. Sterilujeme 1,5 hodiny a druhý den znovu 1 hod ... …více»

Zelená rajská jablíčka

Zelená rajská jablíčka
15. 02. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zelená rajská jablíčka: Zelená rajská jablíčka po délce rozpůlíme, dáme do kastrolku se studenou vodou a přivedeme k varu. Po krátkém varu rajčata sítem vyjmeme, osušíme a zvážíme. Podle váhy rajčat si připravíme stejné mn ... …více»

Zapékaný rumový ovocný čaj

Zapékaný rumový ovocný čaj
13. 02. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Zapékaný rumový ovocný čaj: Očištěné ovoce nakrájíme na kostičky a promícháme s cukrem a kořením. Pečeme v pekáči asi 30 minut při 150 °C. Občas promícháme. Poté přidáme rum a šťávu z citrónu. Hotový čaj dáváme do malých sklenič ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !