Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečná hořčice

Jablečná hořčice
10. 03. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jablečná hořčice: Jablka s česnekem pomeleme, rozvaříme s trochou vody do husta, potom cibuli a ostatní přísady rozmixujeme a dáváme do sklenic. ... …více»

Ovocná šťáva bez vaření

Ovocná šťáva bez vaření
9. 03. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Ovocná šťáva bez vaření: Ovoce rozmačkáme, přidáme 1 l vody a 3 dkg kyseliny citronové a necháme 16 hod. v chladu stát. Potom přecedíme přes plátno, přidáme cukr a Petol a mícháme, až se cukr rozpustí. Zbytek drtě opět ... ... …více»

Papriková pomazánka ostrá

Papriková pomazánka ostrá
8. 03. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Papriková pomazánka ostrá: Kapie i cibule očištěné se dají vařit. Po uvaření se to i s feferonkami rozmixuje. Přidá se cukr, sůl, olej, pepř, prolisovaný česnek a vegeta. Zamíchá se a plní do skleniček a steriluje ... ... …více»

Anglická hořčice Picalilli

Anglická hořčice Picalilli
4. 03. 2009 Zavařování +++-______
Příprava receptu Anglická hořčice Picalilli: Omytou a odkapanou zeleninu a ovoce nakrájet na malé kousky. Vše vložit do velké mísy, přidat 80 g soli, lehce promíchat, zatížit a nechat 24 hodin odpočinout. Hořčičná semínka umlít nahrubo. Směs ov ... …více»

Meruňkovo-pomerančový džem

Meruňkovo-pomerančový džem
4. 03. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Meruňkovo-pomerančový džem: Vypeckované meruňky nakrájet na čtvrtky a vložit do skleněné mísy. V míse je pokapat citronovou šťávou, promíchat a zakrýt. Cukr spolu s vodou svařit na sirup. Přidat meruňky a znovu přivést k varu. ... …více»
 

Ovoce do čaje

Ovoce do čaje
2. 03. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Ovoce do čaje: Do velkého hlubokého pekáče dáme mražený červený rybíz a na kostičky jablka i se slupkou. Přidáme různé ovoce, které máme v mrazáku, velké ovoce nakrájíme nadrobno, dáme do trouby péct, přidáme ... ... …více»

Malinovo-meruňková marmeláda

Malinovo-meruňková marmeláda
2. 03. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Malinovo-meruňková marmeláda: Čisté maliny prolisujeme, přidáme oloupané, nakrájené meruňky a povaříme 5 minut. Pak vsypeme krystalový cukr a vaříme dalších 10 minut. Poté přidáme citronovou šťávu, pektinový přípravek a necháme př ... …více»

Bazalka v olivovém oleji

Bazalka v olivovém oleji
28. 02. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Bazalka v olivovém oleji: Část bazalky vložte do mixeru spolu s 1 dl oleje. Rozmixujte bazalku na jemno, ale ne na pyré. Přidávejte po částech zbytek bazalky a mixujte, ale opět ne úplně na jemno. Hrubost si určete sami. Vše ... …více»

Thajská ostrá omáčka s medem a česnekem

Thajská ostrá omáčka s medem a česnekem
27. 02. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Thajská ostrá omáčka s medem a česnekem: Paprikové lusky, feferonky a chili papričky rozkrájejte, česnek oloupejte, dejte do mixeru a rozsekejte na ne příliš jemno. Zázvor oloupejte a paličkou na maso jej naklepejte na plocho. Všechny ingr ... …více»

Čalamáda z gigant kedluben

Čalamáda z gigant kedluben
26. 02. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Čalamáda z gigant kedluben: Kedlubny a mrkev důkladně umyjeme, oškrábeme vrchní slupku a nahrubo je nastrouháme. Papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Potom připravíme octový nálev. Do 2 ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !