Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňový kompot s angreštem

Třešňový kompot s angreštem
25. 01. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Třešňový kompot s angreštem: Třešně odpeckujeme, opláchneme a angrešt omyjeme. Srovnáme do sklenic a zasypeme cukrem. Přelijeme převařenou vodou, uzavřeme víčky a sterilujeme při 85°C 20 minut. ... ... …více»

Rybízový džem s třešněmi

Rybízový džem s třešněmi
25. 01. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rybízový džem s třešněmi: Rybíz a třešně omyjeme, zbavíme stopek a třešně odpeckujeme. Vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a povaříme. Když vše změkne, přidáme postupně cukr a povaříme, až je džem zahuštěn, ale ne rozvařen. ... …více»

Dřeň z černého rybízu zastudena

Dřeň z černého rybízu zastudena
25. 01. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Dřeň z černého rybízu zastudena: Plody třeme s cukrem, až se cukr rozpustí. Pak je plníme do sklenic a ovážeme celofánem. Vydrží velmi dlouho. Nebo můžete rybíz s cukrem rozmixovat. Nejprve asi půl minuty mixujeme rybíz a pak přidáme ... …více»

Ostružinový džem s bezinkami

Ostružinový džem s bezinkami
25. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Ostružinový džem s bezinkami: Oprané a očištěné ovoce trochu v kastrolu rozmačkáme, podlijeme sklenkou vody a vaříme do zhoustnutí, pak přidáme třetinu cukru a petózu, svaříme a postupně dodáme ostatní cukr. Ke konci varu nalijeme ... …více»

Morušový džem s jablky

Morušový džem s jablky
25. 01. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Morušový džem s jablky: Jablka omyjeme, oloupeme, rozkrájíme, podlijeme vodou a rozvaříme. Pak přidáme moruše a třetinu cukru a dále vaříme a mícháme, postupně přidáváme ostatní cukr. Když je cukr rozpuštěn a džem zahoustlý, ... …více»
 

Jahodový kompot s višněmi nebo angreštem

Jahodový kompot s višněmi nebo angreštem
25. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodový kompot s višněmi nebo angreštem: Oprané a očištěné jahody a višně (angrešt) srovnáme do sklenic, zalijeme horkým nálevem a sterilujeme 20 minut 85°C. ... ... …více»

Broskve v alkoholu

Broskve v alkoholu
25. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Broskve v alkoholu: Broskve omyjeme, oloupeme, odstraníme pecku a nakrájíme na kostičky. Promícháme je s cukrem, vložíme do menších skleniček, zalijeme alkoholem, aby byly potopeny, a dobře uzavřeme víčkem. Několikrát je ... …více»

Angreštové čatní s česnekem

Angreštové čatní s česnekem
25. 01. 2009 Zavařování ++++++++-_
Příprava receptu Angreštové čatní s česnekem: Angrešt rozvaříme, přidáme ocet, sůl, cukr, lisovaný česnek a mleté koření a za stálého míchání ještě 20 minut vaříme. Horké plníme do skleniček, uzavřeme, překlopíme a vychladíme. Používáme jako příl ... …více»

Kedlubnový salát sterilovaný

Kedlubnový salát sterilovaný
25. 01. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kedlubnový salát sterilovaný: Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo, krátce povaříme v osolené vodě. Okapané vsypeme do sklenic, přidáme na 1 sklenici půl střední cibule tence nakrájené a zalijeme kyselým nálevem. Sterilujeme 15 ... …více»

Hrášek v sladkokyselém nálevu

Hrášek v sladkokyselém nálevu
25. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Hrášek v sladkokyselém nálevu: Hrášek vsypeme do vroucí vody, 5 minut povaříme, vyjmeme, scedíme. Pak jej vsypeme do sklenic, zalijeme horkým nálevem a sterilujeme při 100°C 40-50 minut. Používáme do salátů. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !