Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Třešňový kompot s angreštem: Třešně odpeckujeme, opláchneme a angrešt omyjeme. Srovnáme do sklenic a zasypeme cukrem. Přelijeme převařenou vodou, uzavřeme víčky a sterilujeme při 85°C 20 minut.
... ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Rybízový džem s třešněmi: Rybíz a třešně omyjeme, zbavíme stopek a třešně odpeckujeme. Vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a povaříme. Když vše změkne, přidáme postupně cukr a povaříme, až je džem zahuštěn, ale ne rozvařen. ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Dřeň z černého rybízu zastudena: Plody třeme s cukrem, až se cukr rozpustí. Pak je plníme do sklenic a ovážeme celofánem. Vydrží velmi dlouho. Nebo můžete rybíz s cukrem rozmixovat. Nejprve asi půl minuty mixujeme rybíz a pak přidáme ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Ostružinový džem s bezinkami: Oprané a očištěné ovoce trochu v kastrolu rozmačkáme, podlijeme sklenkou vody a vaříme do zhoustnutí, pak přidáme třetinu cukru a petózu, svaříme a postupně dodáme ostatní cukr. Ke konci varu nalijeme ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Morušový džem s jablky: Jablka omyjeme, oloupeme, rozkrájíme, podlijeme vodou a rozvaříme. Pak přidáme moruše a třetinu cukru a dále vaříme a mícháme, postupně přidáváme ostatní cukr. Když je cukr rozpuštěn a džem zahoustlý, ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jahodový kompot s višněmi nebo angreštem: Oprané a očištěné jahody a višně (angrešt) srovnáme do sklenic, zalijeme horkým nálevem a sterilujeme 20 minut 85°C.
... ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Broskve v alkoholu: Broskve omyjeme, oloupeme, odstraníme pecku a nakrájíme na kostičky. Promícháme je s cukrem, vložíme do menších skleniček, zalijeme alkoholem, aby byly potopeny, a dobře uzavřeme víčkem. Několikrát je ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Angreštové čatní s česnekem: Angrešt rozvaříme, přidáme ocet, sůl, cukr, lisovaný česnek a mleté koření a za stálého míchání ještě 20 minut vaříme. Horké plníme do skleniček, uzavřeme, překlopíme a vychladíme. Používáme jako příl ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Kedlubnový salát sterilovaný: Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo, krátce povaříme v osolené vodě. Okapané vsypeme do sklenic, přidáme na 1 sklenici půl střední cibule tence nakrájené a zalijeme kyselým nálevem. Sterilujeme 15 ... …více»
|
25. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Hrášek v sladkokyselém nálevu: Hrášek vsypeme do vroucí vody, 5 minut povaříme, vyjmeme, scedíme. Pak jej vsypeme do sklenic, zalijeme horkým nálevem a sterilujeme při 100°C 40-50 minut. Používáme do salátů.
... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |