Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kvašená červená řepa a zelí

Kvašená červená řepa a zelí
3. 02. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Kvašená červená řepa a zelí : Očištěnou řepu a mrkev nastrouháme na slzičkovém struhadle, zelí pokrájíme na nudličky. Jablko na měsíčky. Promícháme se solí, natlačíme do vhodné nádoby, poctivě vytlačíme vzduch, zatížíme a necháme ... …více»

Zelí

Zelí
2. 02. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Zelí: Zelí nastrouháme, necháme 2 hod stát, všechno vařit a zalít vlažnou vodou, promícháme, necháme 24 h uležet. Pak dát do sklenic a 30 minut na 80°C vařit. ... ... …více»

Zavařená červená řepa se zelím

Zavařená červená řepa se zelím
2. 02. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Zavařená červená řepa se zelím: Vše nastrouhat, 1 hodinu nechat uležet, naplníme do sklenek a na 80°C sterilujeme 30 minut. ... ... …více»

Skvělá papriková pomazánka

Skvělá papriková pomazánka
1. 02. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Skvělá papriková pomazánka: Očištěnou papriku s jaderníky pomeleme na masovém strojku s celerem a cibulí. Přidáme ostatní přísady a vaříme do ztuhnutí asi 1 hodinu. Hotové plníme do sklenic a uzavřeme. ... ... …více»

Pariky plněné zelím v kyselém nálevu

Pariky plněné zelím v kyselém nálevu
1. 02. 2009 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Pariky plněné zelím v kyselém nálevu: Papriky očistíme a zbavíme jádřinců. Zelí nakrájíme na nudličky, prosolíme a důkladně promačkáme až zelí pustí šťávu. Šťávu vylijeme a vymačkaným zelím opatrně vyplníme dutiny v paprikách tak, aby pap ... …více»
 

Zelenina do polévky i pod maso

Zelenina do polévky i pod maso
1. 02. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Zelenina do polévky i pod maso: Zeleninu očistit, nastrouhat na nudličky / nať nakrájet na drobno/, vše smíchat se solí. Sádlo rozehřejeme a v něm zeleninu 10 minut podusíme, pak teplé plníme do čistých skleniček, zavíčkujeme, obrát ... …více»

Domácí ďábelské toasty

Domácí ďábelské toasty
1. 02. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Domácí ďábelské toasty: Vše pomeleme na masovém mlýnku, potom vše 1 hodinu vařit, přidá se 1 dcl stolního oleje. Necháme vychladnout /mírně/, plníme do 1/4 l sklenic, sterilujeme 1/2 hodiny při 100°C. Počet porcí nedokážu ... …více»

Ananasové chutney (čatní)

Ananasové chutney (čatní)
30. 01. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Ananasové chutney (čatní): Do kastrolu dejte ocet s kořením, cukrem a trochou džusu. Vše vařte na mírném ohni, až se cukr rozpustí, a pak hmotu svařte asi o třetinu. Mezitím oloupejte velké ananasy, vykrojte tvrdý střed a dužin ... …více»

Pečená marmeláda do nápojů

Pečená marmeláda do nápojů
29. 01. 2009 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Pečená marmeláda do nápojů: Smícháme cukr, hřebíčky, skořici, ovoce. Pečeme 20-30 min. 170 stupňů. Potom do horkého rumu zamícháme a plníme do sklenic. Obrátíme dnem vzhůru. ... …více»

Růžová marmeláda

Růžová marmeláda
29. 01. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Růžová marmeláda: Všechny ingredience vařte na mírném ohni deset minut. Růžové plátky přeceďte a sirup nechte vařit do zhoustnutí. Poté přidejte růže a nechte společně vařit několik minut. Horkou marmeládou plňte sklen ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !