Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovocná šťáva za studena

Ovocná šťáva za studena
6. 01. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Ovocná šťáva za studena: Vodu s cukrem svaříme a necháme vychladit. Ovoce důkladně očistíme. Studený nálev nalijeme na ovoce, přidáme kyselinu citronovou a necháme 24 hodin uležet. Druhý den propasírujeme ovocnou šťávu ... …více»

Višňová zavařenina s ořechy

Višňová zavařenina s ořechy
6. 01. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Višňová zavařenina s ořechy: Višně trochu rozmixujeme, nebo rozmačkáme vidličkou, vložíme do hrnce společně s želírovacím cukrem a promícháme. Pomalu je za občasného míchání přivedeme do varu. Potom přidáme ořechy a za stálého mí ... …více»

Šípková dřeň

Šípková dřeň
5. 01. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Šípková dřeň: Šípky opereme, odstopkujeme, odstraníme okvětí, rozpůlíme, odstraníme jadérka. Zalijeme vodou a vaříme asi 20 minut. Potom rozmačkáme, zchladíme a přidáme želírovací cukr. Směs znovu zahřejeme a asi ... …více»

Brusinky ve víně

Brusinky ve víně
5. 01. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Brusinky ve víně: Vodu, víno, cukr svaříme, přidáme špetku soli, skořici, hřebíček a med, povaříme a horké přelijeme na brusinky, které zaváříme v páře pět minut. ... ... …více»

Zelenina do soli

Zelenina do soli
5. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Zelenina do soli: Všechny suroviny pomeleme najemno v mlýnku na maso nebo nasekáme najemno robotem, přidáme sůl, řádně promícháme a nakládáme do sklenic, dáme do hrnce s vodou a necháme zahřát, pozor nevařit! Zelenina ... …více»
 

Aroma višňový sirup

Aroma višňový sirup
4. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Aroma višňový sirup: Višně propláchneme, rozmačkáme, můžeme přidat trochu vody, aby byly ponořené a necháme 24 hodin odležet, nesmí ale moc zkvasit. Pak přes gázu, nebo řídké plátno vymačkáme. Štávu odměříme a dáme do vět ... …více»

Višně v čokoládce

Višně v čokoládce
4. 01. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Višně v čokoládce: Višně propláchneme vodou a vypeckujeme. Přidáme vše ostatní, promícháme a necháme zhruba 15 hodin odležet. Občas zamícháme, višně pustí šťávu. Pak plníme do menších sklenic a sterilujeme 25 minut na 8 ... …více»

Pomerančovo - ananasová marmeláda

Pomerančovo - ananasová marmeláda
2. 01. 2009 Zavařování +++++++-__
Příprava receptu Pomerančovo - ananasová marmeláda: Pomeranče oloupeme. Kůru z nich nakrájíme na tenké nudličky a dvakrát spaříme. Ananas omyjeme, očistíme a pokrájíme na menší kousky. Pomeranče a ananas smícháme s citrónovou šťávou, želírovacím cukr ... …více»

Jahodovo-limetková marmeláda

Jahodovo-limetková marmeláda
2. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodovo-limetková marmeláda: Jahody omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Smícháme je s limetkovou šťávou, želírovacím cukrem, vložíme do hrnce a 8 minut zvolna vaříme. Jednu polovinu směsi rozmixujeme, přimícháme zpět ... …více»

Výborná hořčice

Výborná hořčice
1. 01. 2009 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Výborná hořčice: Dusíme 20-30 minut. Přidáme 1/4 litru octa a znovu dusíme 30 minut. Horké plníme do sklenic. Nezavařuje se. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !