Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Kořeněný ocet: Do velkého kamenáče nebo sklenice s víčkem dáme všechny suroviny a důkladně promícháme. Zakrytou nádobu postavíme na teplé místo, popř. na slunce a necháme stát 3 až 4 týdny.
Rozleželý ocet slijeme ... …více»
|
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Francouzská kaštanová zavařenina: Oloupeme kaštany.
Zalijeme je vodou tak, aby byly potopené. Přivedeme je do varu a vaříme je 40 min. Slijeme je a propasírujeme přes síto. Zvážíme je a přidáme tolik cukru, kolik je pyré.
Vložíme py ... …více»
|
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Česnek po francouzsku: Veškeré ingreidence kromě česneku vložíme do hrnce, přivedeme k varu a povaříme přibližně 5 minut. Hrnec odstavíme z ohně a přisypeme česnek, přivedeme opět k varu, odstavíme, necháme přikryté pokličk ... …více»
|
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Brusinkový relish s červeným vínem: Postup přípravy se moc neliší u obou variant. Brusinky přebereme, opereme a osušíme. Dáme do přiklopeného hrnce a necháme na malém plameni rozdusit s kořením. Asi po 20 minutách, když brusinky pustil ... …více»
|
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Křenová řepa: Řepu a křen nastrouháme na nudličky, přidáme cukr a necháme 24 hod. odstát. Z koření, vody a octa uvaříme nálev. Vychladlý nálev scedíme a promícháme s řepou a naplníme jej do sklenic. Krátce zavaříme ... …více»
|
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Masovo zeleninová směs na topinky: Papriky vydlabeme a pomeleme spolu s ostatní zeleninou a masem na masovém mlýnku. Rajčata nemusíme loupat, slupka po namletí není tuhá. Přidáme koření a vaříme asi hodinu. Směs se svaří asi o 1/3. Sm ... …více»
|
14. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Jablečno rajčatové čatní: Nakrájená a oloupaná rajčata vaříme společně s nastrouhanými jablky a drobně nakrájenou cibulí. Podle potřeby podléváme vodou, aby se nám hmota nepřipalovala. Když jsou suroviny měkké přidáme rozink . ... …více»
|
12. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Domácí sterilované zelí: Zelí očistíme a nakrouháme. Pak je spaříme zálivkou 1 a necháme minutu odležet. Scedíme jej.
Přidáme najemno nakrájenou cibuli, trochu kmínu promícháme a dáme do sklenic. Řádně upěchujeme a zalijem ... …více»
|
11. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Sterilovaná pomazánka na toasty: Papriky omyjeme a očistíme od semen, rajčata spaříme a oloupeme, v mlýnku na maso pomeleme papriky, rajčata a lunchmeat, přidáme koření dle chuti (sůl, pepř, paprika), Deko, utřený česnek a 2 lžíce .. ... …více»
|
7. 01. 2009 Zavařování
Příprava receptu Džem z nektarinek: Omyté a oloupané nektarinky nakrájíme na tenké plátky. Vložíme do mísy, zasypeme cukrem a necháme macerovat. Poté vložíme do hrnce, přidáme citronovou šťávu, badyán a vanilku, přivedeme k varu a nechá ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |