Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněný ocet

Kořeněný ocet
14. 01. 2009 Zavařování +_________
Příprava receptu Kořeněný ocet: Do velkého kamenáče nebo sklenice s víčkem dáme všechny suroviny a důkladně promícháme. Zakrytou nádobu postavíme na teplé místo, popř. na slunce a necháme stát 3 až 4 týdny. Rozleželý ocet slijeme ... …více»

Francouzská kaštanová zavařenina

Francouzská kaštanová zavařenina
14. 01. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Francouzská kaštanová zavařenina: Oloupeme kaštany. Zalijeme je vodou tak, aby byly potopené. Přivedeme je do varu a vaříme je 40 min. Slijeme je a propasírujeme přes síto. Zvážíme je a přidáme tolik cukru, kolik je pyré. Vložíme py ... …více»

Česnek po francouzsku

Česnek po francouzsku
14. 01. 2009 Zavařování ++++______
Příprava receptu Česnek po francouzsku: Veškeré ingreidence kromě česneku vložíme do hrnce, přivedeme k varu a povaříme přibližně 5 minut. Hrnec odstavíme z ohně a přisypeme česnek, přivedeme opět k varu, odstavíme, necháme přikryté pokličk ... …více»

Brusinkový relish s červeným vínem

Brusinkový relish s červeným vínem
14. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Brusinkový relish s červeným vínem: Postup přípravy se moc neliší u obou variant. Brusinky přebereme, opereme a osušíme. Dáme do přiklopeného hrnce a necháme na malém plameni rozdusit s kořením. Asi po 20 minutách, když brusinky pustil ... …více»

Křenová řepa

Křenová řepa
14. 01. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Křenová řepa: Řepu a křen nastrouháme na nudličky, přidáme cukr a necháme 24 hod. odstát. Z koření, vody a octa uvaříme nálev. Vychladlý nálev scedíme a promícháme s řepou a naplníme jej do sklenic. Krátce zavaříme ... …více»
 

Masovo zeleninová směs na topinky

Masovo zeleninová směs na topinky
14. 01. 2009 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Masovo zeleninová směs na topinky: Papriky vydlabeme a pomeleme spolu s ostatní zeleninou a masem na masovém mlýnku. Rajčata nemusíme loupat, slupka po namletí není tuhá. Přidáme koření a vaříme asi hodinu. Směs se svaří asi o 1/3. Sm ... …více»

Jablečno rajčatové čatní

Jablečno rajčatové čatní
14. 01. 2009 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Jablečno rajčatové čatní: Nakrájená a oloupaná rajčata vaříme společně s nastrouhanými jablky a drobně nakrájenou cibulí. Podle potřeby podléváme vodou, aby se nám hmota nepřipalovala. Když jsou suroviny měkké přidáme rozink . ... …více»

Domácí sterilované zelí

Domácí sterilované zelí
12. 01. 2009 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Domácí sterilované zelí: Zelí očistíme a nakrouháme. Pak je spaříme zálivkou 1 a necháme minutu odležet. Scedíme jej. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, trochu kmínu promícháme a dáme do sklenic. Řádně upěchujeme a zalijem ... …více»

Sterilovaná pomazánka na toasty

Sterilovaná pomazánka na toasty
11. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Sterilovaná pomazánka na toasty: Papriky omyjeme a očistíme od semen, rajčata spaříme a oloupeme, v mlýnku na maso pomeleme papriky, rajčata a lunchmeat, přidáme koření dle chuti (sůl, pepř, paprika), Deko, utřený česnek a 2 lžíce .. ... …více»

Džem z nektarinek

Džem z nektarinek
7. 01. 2009 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Džem z nektarinek: Omyté a oloupané nektarinky nakrájíme na tenké plátky. Vložíme do mísy, zasypeme cukrem a necháme macerovat. Poté vložíme do hrnce, přidáme citronovou šťávu, badyán a vanilku, přivedeme k varu a nechá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !