Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šáhožehan

Šáhožehan
28. 10. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Šáhožehan: Omyté a osušené cukety podélně rozpůlíme a vydlabeme z nich středy. Cukety rozložíme na plech a pečeme při 180 stupních doměkka. Upečené a z části vychladlé cukety oloupeme. Dužinu nasekáme nadrobno. ... …více»

Dýňová marmeláda

Dýňová marmeláda
28. 10. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Dýňová marmeláda: Dýni oloupeme, vyjmeme semena, dužinu nakrájíme na kostky a zalejeme studenou vodou s jedním vymačkaným citronem. Necháme stát 24 hodin. Pak scedíme, dáme do kastrolu a podlejeme studenou vodou. Dusím ... …více»

Rybízový rosol (bez jadérek, na linecké)

Rybízový rosol (bez jadérek, na linecké)
28. 10. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rybízový rosol (bez jadérek, na linecké): Na 1 kg rybízu přidáváme 0,5 l vody. Kuličky s vodou rozvaříme ca 15-20 minut. Na vyšší kýbl natáhneme hadr, zauzlujeme. Do hadru vlijeme směs a necháme prokapat do rána. Ráno hadr ještě vyždímáme. Te ... …více»

Rybízový džem (s jadérky)

Rybízový džem (s jadérky)
28. 10. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Rybízový džem (s jadérky): Na 1 kg rybízu přidáváme 0,6 kg cukru. Kuličky rybízu rozvaříme ve velkém hrnci s 1/4 cukru po dobu ca 25 minut. Poté přidáme cukr s želírovacím prostředkem (množství dle návodu). Povaříme dalších ... …více»

Čalamáda na topinky

Čalamáda na topinky
27. 10. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Čalamáda na topinky: Rajčata, papriky, cibuli, česnek, feferonky umeleme, dáme do hrnce a přidáme sůl, cukr, ocet a olej, vše zamícháme a dáme do varu. Vaříme do zhoustnutí a potom dáme do sklenic a otočíme víčkem ... ... …více»
 

Švestková zavařenina

Švestková zavařenina
27. 10. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Švestková zavařenina: 2/3 vypeckovaných švestek rozmixujeme a zbytek švestek jen rozpůlíme. Do předem namočeného hrnce vložíme všechny přísady, promícháme, přikryjeme a vsuneme do studené trouby. Při střední teplotě švestk ... …více»

Chutney z máty a rajčat

Chutney z máty a rajčat
26. 10. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Chutney z máty a rajčat: Do velikého hrnce dejte rajčata, mátu, cukr, skořicovou kůru a ocet a na mírném ohni povařte asi 45 minut, nebo dokud směs nezhoustne, každých 5 minut promíchejte. Vyndejte skořicovou kůru a bobkový l ... …více»

Škvarková pomazánka sterilovaná

Škvarková pomazánka sterilovaná
26. 10. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Škvarková pomazánka sterilovaná : Škvarky, maso, lečo, cibuli a česnek umeleme (část škvarků můžeme nechat v malých kouscích). Přidáme vše ostatní, promícháme a okořeníme. Naplníme do zavařovacích sklenic (0,3 l), zavíčkujeme a steril ... …více»

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs
26. 10. 2008 Sýrová jídla ++++++____
Příprava receptu Nakládané sýry - směs : Na nálev smícháme ve velké míse všechny uvedené suroviny. Sýry pokrájíme na kostky a opatrně "přehodíme v nálevu". Přendáme do zavařovací sklenice s víčkem a uložíme cca na 3 dny do lednic ... …více»

Domácí jablečná přesnídávka

Domácí jablečná přesnídávka
25. 10. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Domácí jablečná přesnídávka: Jablka uvaříme, vodu slijeme a uvaříme v ní pudink. Vše smícháme a rozmixujeme. Plníme do zavařovacích skleniček. Sterilujeme 25 minut při 85°C. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !