Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.12. 2025
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závin s tuňákem

fotka Závin s tuňákem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 68

Použité suroviny receptu Závin s tuňákem:

1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 100 g nastrouhané nivy  | 200 g cherry rajčátek  | 150 g černých oliv  | 250 g tuňáka v oleji  | 1 balení listového těsta  | 1 rozšlehané vejce  |  mletý pepř  |  sůl  | 1 lžička kmínu  | 1 snítka nasekaného tymiánu  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Závin s tuňákem:

Cibuli i česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčátka a olivy rozpůlíme. Tuňáka necháme okapat. Pracovní desku pomoučníme a těsto na ní rozválíme na tenčí obdelníkový plát. Poklademe ho připravenými surovinami. Lehce je přisolíme a opepříme. Těsto s náplní stočíme, konce spojíme a založíme dospodu. Závin na plechu potřeme vejcem a posypeme solí, kmínem a tymiánem. Pečeme při 200 st.C kolem 15 minut, pak snížíme na 180 st.C a dopékáme ještě asi 20 minut dozlatova.


Fotky receptu Závin s tuňákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závin s tuňákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !