Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelný závin se sýrem a anglickou slaninou

fotka Zelný závin se sýrem a anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Zelný závin se sýrem a anglickou slaninou:

1 balíček listového těsta  | asi 1/2-3/4 kg kysané zelí  | 20 dkg anglické slaniny nebo libovějšího uzeného masa  | 15 dkg plátkového sýra  | 1 větší hermelín  | 1 vajíčko na potření

Postup přípravy receptu Zelný závin se sýrem a anglickou slaninou:

Z listového těsta vyválíme postupně dvě placky jako na klasický závin, na ně rozprostřeme dobře vymačkané zelí, poházíme malými kostičkami anglické slaniny nebo uzeného, (lze i plátky, ale při krájení dělají potíže) poklademe plátkovým sýrem. Hermelín nakrájíme na plátky (obdélníčky) a uprostřed štrůdlu z nich vyskládáme linku po celé délce. Zavineme, oba štrůdly dáme na plech s pečícím papírem, potřeme vajíčkem a dáme péci. Po vyndání necháme chvíli vychladnout a krájíme šikmo. Nejlepší jsou ještě vlažné.



Fotky receptu Zelný závin se sýrem a anglickou slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelný závin se sýrem a anglickou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !