Postup přípravy receptu Žraločí kapsa:
V kastrůlku rozpálíme olej a povaříme špenát. Špenát osolíme a přimícháme vejce. Mícháme, dokud není vejce hotové. Tuto směs necháme vychladnout. Pokrájíme si olivy na kolečka, připravíme sýr, kladenku a koření.
Ze steaků odstraníme šedou kůži. Plátky žraloka roztáhneme, posypeme je solí, pepřem a kořením na rožnění. Navrch dáme plátky sýra, kladenky. Potřeme špenátovou směsí, posypeme olivami a na to opět plátky sýra. Plátek přeložíme přes sebe a sepneme párátky tak, že vznikne uzavřená kapsa. Kapsu z vnější strany ještě ochutíme kořením na rožnění. Takto přichystanou žraločí kapsu opékáme v pánvi na olivovém oleji.
Z hotové žraločí kapsy odstraníme všechna párátka. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.