Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Andulčina cuketa

fotka Andulčina cuketa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 97

Použité suroviny receptu Andulčina cuketa:

500 gr kuřecích prs  | 1 ks cuketa  | 1 ks cibule  | 1 ks paprika  | 1 ks pórek  |  olej  |  sůl  |  kari  |  drcený kmín  | 150 gr tvrdého sýra  | 250 gr těstovin

Postup přípravy receptu Andulčina cuketa:

Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem a scedíme. Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky, okořeníme a za stálého míchání opečeme doměkka. Osolíme a přidáme na kousky pokrájenou cuketu, papriku a pórek. Okmínujeme, promícháme, podlijeme trošičkou vody a asi pět minut podusíme. Pak vmícháme okapané těstoviny, směs přemístíme do pekáče vytřeného olejem, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme na 10 minut zapéct do trouby (200°C).


Fotky receptu Andulčina cuketa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Andulčina cuketa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc