Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bačovina

fotka Bačovina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bačovina :

1 kg buřtů  | 2 ks cibule  | 2 dcl piva  | 1 sklenice Moravanky  |  plnotučná hořtice  |  olej  |  sůl  |  pepř  |  vegeta  |  kečup

Postup přípravy receptu Bačovina :

1.Na oleji osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli na proužky. Poté přidáme nakrájené buřty na kolečka či poloviny koleček, posypeme vegetou a krátce osmahneme. Poté podlijeme pivem. Necháme krátce přejít varem, přidáme okapanou zeleninu z Moravanky, opět necháme krátce povařit. Na závěr přidáme 2 lžíce hořčice, sůl, pepř a oboje kečupy.



2.Podáváme teplé nejlépe s čerstvým pečivem a vychlazeným pivem.


Fotky receptu Bačovina :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bačovina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !