Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Balkánský pilaf

fotka Balkánský pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Balkánský pilaf:

400 g skopového masa z plece  | 200 g rýže  | 300 g mrkve  | 4 cibule  |  sádlo  |  pepř  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Balkánský pilaf:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na trošce sádla. Maso nakrájíme na menší kostky, osolíme, okořeníme pepřem a za stálého míchání prudce opečeme na cibulce osmažené dozlatova. Zvlášť podusíme do poloměkka rýži. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. Potom do ohnivzdorné misky vložíme vrstvu masa, na ni vrstvu nastrouhané mrkve a navrch vrstvu rýže. Zalijeme vodou a řidším vývarem až nad vrstvu rýže. Osolíme a asi 30 minut dusíme ve vyhřáté troubě nezakryté. Pilaf vyklopíme na talíř, posypeme nasekanou petrželkou, obložíme čerstvou zeleninou a podáváme.


Fotky receptu Balkánský pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balkánský pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !