Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bernaise omáčka

fotka Bernaise omáčka
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bernaise omáčka:

200 ml bílého vinného octa  | 200 ml bílého vína  | 2 lžíce posakaného estragonu  | 2 ks malé šalotky - posekané  | 1 ks žloutek  | 5 lžic másla  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Bernaise omáčka:

Do varu přivedeme ocet, víno, 1 lžíci estragonu a šalotky povaříme vše asi 5min. Odstavíme a necháme trochu zchladnout.
Do mixeru vložíme zchladlou směs, přidáme žloutek a mixujeme. Pak pomalu přidáváme rozpuštěné horké máslo. Nakonec přidáme zbylý estragon a mixujeme. Pokud je omáčka příliš hustá, tak přidáme ještě 1 lžici vína a ještě rozmixujeme.


Fotky receptu Bernaise omáčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bernaise omáčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles