![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pánev šup-šup: Na rozehřátém oleji prudce opečeme hrubě nakrájenou bílou část cibulky, přidáme na růžičky rozebraný květák a za stálého míchání osmahneme. Ke konci vsypeme klílčky a krátce podusíme. Nakonec přidáme ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové karbenátky s houbami: Na oleji orestujeme houby /sušené předem namočíme/ s nakrájeným česnekem a kořením. Mícháme, dokud se neodpaří většina tekutiny. Směs necháme vychladnout. V míse si smícháme lučinu s vejcem, přidáme . ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hrášek s olivami a karotkou po španělsku: Hrášek a na kostičky nakrájenou karotku uvaříme doměkka. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, vhodíme lisovaný česnek, na tenké proužky nakrájenou papriku, uvařenou zeleninu a za stálého míchání asi 10 ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květáková vejce: Květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka.
Na rostlinném tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme pokrájené žampiony, podusíme, přidáme nakrájený květák, sůl, kmín, pepř a zalijeme rozšlehanými vej ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Florentské červené zelí : Zelí očistíme a jemně nakrouháme. Jablka zbavíme slupky a jaderníků a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a zapícháme do ní hřebíčky. Rozehřejeme olej, dáme do něj zelí a jablka, cibuli, sůl a koření ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Španělská bramborová placka: Brambory oloupejte, omyjte je a nakrájejte na kousky. V míse je promíchejte se solí a nasekanou cibulí.
Na pánvi rozpalte trošku oleje a osmahněte na něm bramborovou směs asi 15 až 20 minut.
Vejce ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský rajčatový koláč: Máslem vymažte pekáček o rozměrech asi 20x30 cm. Z toastového chleba odkrojte kůrky. Na oleji nechte zesklovatět jemně pokrájené cibulky a na závěr tepelné úpravy je lehce osolte. Šest krajíčků chleba ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramboráčky z patizonu: Patizony oloupeme, zbavíme jadérek a na jemném struhadle nastrouháme. Směs osolíme, opepříme. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, vajíčko, na kostky nakrájenou uzeninu a zahustíme polohrubou ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové nočky: Jemně nastrouhaný sýr smícháme s vejci, solí, mletou paprikou nebo rozetřeným česnekem. Lžičkou vykrájíme nočky a vkládáme je přímo do rozehřátého tuku. Usmažíme je po obou stranách dorůžova ve vyšší ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Sýrová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný hermelín s nivou : Nivu rozmačkáme nebo nastrouháme na jemné nudličky, které rozmícháme s jogurtem a nadrobno posekanou petrželkou a podle chuti opepříme. Kolečka Hermelínu vodorovně rozřízneme na dvě poloviny a po napl ... …více»
|
Soutěž o knihy Naše poslední tajemství a Hotýlek v Itálii. |
![]() |
Soutěž o balíčky sladkých dobrot z pekárny Odkolek. |
![]() |
Soutěž o brýle proti modrému světlu a Noční červené světlo mitochondriak. |
![]() |
Zapojte se do soutěže o dárkové balíčky s výběrem cereálních tyčinek Fit. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na výstavu motocyklů, čtyřkolek a příslušenství MOTOCYKL PRAHA. |
![]() |