Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.03. 2025
Dnes má svátek Kazimir
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánev šup-šup

Pánev šup-šup
22. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Pánev šup-šup: Na rozehřátém oleji prudce opečeme hrubě nakrájenou bílou část cibulky, přidáme na růžičky rozebraný květák a za stálého míchání osmahneme. Ke konci vsypeme klílčky a krátce podusíme. Nakonec přidáme ... …více»

Bramborové karbenátky s houbami

Bramborové karbenátky s houbami
22. 02. 2008 Bramborová jídla ++++-_____
Příprava receptu Bramborové karbenátky s houbami: Na oleji orestujeme houby /sušené předem namočíme/ s nakrájeným česnekem a kořením. Mícháme, dokud se neodpaří většina tekutiny. Směs necháme vychladnout. V míse si smícháme lučinu s vejcem, přidáme . ... …více»

Hrášek s olivami a karotkou po španělsku

Hrášek s olivami a karotkou po španělsku
22. 02. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Hrášek s olivami a karotkou po španělsku: Hrášek a na kostičky nakrájenou karotku uvaříme doměkka. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, vhodíme lisovaný česnek, na tenké proužky nakrájenou papriku, uvařenou zeleninu a za stálého míchání asi 10 ... …více»

Květáková vejce

Květáková vejce
22. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Květáková vejce: Květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Na rostlinném tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme pokrájené žampiony, podusíme, přidáme nakrájený květák, sůl, kmín, pepř a zalijeme rozšlehanými vej ... …více»

Florentské červené zelí

Florentské červené zelí
22. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Florentské červené zelí : Zelí očistíme a jemně nakrouháme. Jablka zbavíme slupky a jaderníků a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a zapícháme do ní hřebíčky. Rozehřejeme olej, dáme do něj zelí a jablka, cibuli, sůl a koření ... …více»
 

Španělská bramborová placka

Španělská bramborová placka
22. 02. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Španělská bramborová placka: Brambory oloupejte, omyjte je a nakrájejte na kousky. V míse je promíchejte se solí a nasekanou cibulí. Na pánvi rozpalte trošku oleje a osmahněte na něm bramborovou směs asi 15 až 20 minut. Vejce ... …více»

Selský rajčatový koláč

Selský rajčatový koláč
22. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Selský rajčatový koláč: Máslem vymažte pekáček o rozměrech asi 20x30 cm. Z toastového chleba odkrojte kůrky. Na oleji nechte zesklovatět jemně pokrájené cibulky a na závěr tepelné úpravy je lehce osolte. Šest krajíčků chleba ... …více»

Bramboráčky z patizonu

Bramboráčky z patizonu
22. 02. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Bramboráčky z patizonu: Patizony oloupeme, zbavíme jadérek a na jemném struhadle nastrouháme. Směs osolíme, opepříme. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, vajíčko, na kostky nakrájenou uzeninu a zahustíme polohrubou ... ... …více»

Sýrové nočky

Sýrové nočky
22. 02. 2008 Sýrová jídla ++++++____
Příprava receptu Sýrové nočky: Jemně nastrouhaný sýr smícháme s vejci, solí, mletou paprikou nebo rozetřeným česnekem. Lžičkou vykrájíme nočky a vkládáme je přímo do rozehřátého tuku. Usmažíme je po obou stranách dorůžova ve vyšší ... …více»

Plněný hermelín s nivou

Plněný hermelín s nivou
22. 02. 2008 Sýrová jídla +++++-____
Příprava receptu Plněný hermelín s nivou : Nivu rozmačkáme nebo nastrouháme na jemné nudličky, které rozmícháme s jogurtem a nadrobno posekanou petrželkou a podle chuti opepříme. Kolečka Hermelínu vodorovně rozřízneme na dvě poloviny a po napl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !