Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.11. 2025
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskový ovocný zákusek z lístkového těsta

fotka Bleskový ovocný zákusek z lístkového těsta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bleskový ovocný zákusek z lístkového těsta:

225 g listového těsta  | 500 g nektarinek  | 1 lžíce másla  | 2 lžíce cukru krupice  |  čerstvě nastrouhaný oříšek  |  šlehačka

Postup přípravy receptu Bleskový ovocný zákusek z lístkového těsta:

Trochu pomastit plech a pošplíchat vodou.

Na lehce pomoučené desce vyválet těsto do obdélníku asi 40x25 cm a nakrájet na 6 obdélníků stejné velikosti.

Přendat na plech. Pomocí špičky nože udělat okraj (naříznout čárku asi 1,2 cm od každé strany obdélníku ) na všech obdélnících. Nechat zchladit po 30 min. Předehřát troubu na 200°C.

Rozkrojit ovoce, vyjmout pecku a nakrájet na tenké plátky. Položit do středu těsta a nechat okraje bez ovoce. Posypat cukrem a trochou oříšku.

Péct po 12-15 min. až okraje jsou nafouklé a ovoce měkké.

Podávat teplé a ozdobit šlehačkou.


Fotky receptu Bleskový ovocný zákusek z lístkového těsta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bleskový ovocný zákusek z lístkového
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !