Vložil: | Madarona |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Boloňské smaženky:
8 plátků šunky
| 16 plátků veky
| 40 g hříbků nebo žampionů
| 40 g másla
| sůl
| 100 g taveného sýra
| šálek mléka
| strouhanka
| 2 ks vejce
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Boloňské smaženky:
Houby udusíme na másle, osolíme a necháme vychladnout. Na osm plátků veky položíme plátek šunky, dušené houby a přiklopíme je zbývajícími plátky veky, které jsme potřeli taveným sýrem. Oba plátky dobře stiskneme a namočíme nejprve v mléce, pak v rozšlehaném vejci a obalíme je ve strouhance. Na oleji usmažíme do zlatova a ihned podáváme.
Fotky receptu Boloňské smaženky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!