Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborový guláš v pivě

fotka Bramborový guláš v pivě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bramborový guláš v pivě:

800g brambor  | 200g zmrazené kukuřice  | 50g anglické slaniny  | 250g vepřové plece  | 2 lžíce oleje  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička sladké papriky  | 350ml světlého piva  | 1 rajský protlak  |  majoránka

Postup přípravy receptu Bramborový guláš v pivě:

Nakrájenou slaninu osmahnu na oleji s nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem, přidám na kostky nakrájené maso a za častého míchání opeču. Zasypu mletou paprikou, promíchám podliju pivem a pod pokličkou zvolna dusím asi 10 minut. Vmíchám oloupené brambory nakrájené na kostky, rajský protlak, osolím, okořením a dusím do měkka. Nakonec přidám kukuřici a krátce prohřeju. Guláš se podává posypaný petrželkou nebo pažitkou s chlebem nebo bagetou.


Fotky receptu Bramborový guláš v pivě:

Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Bramborový guláš v pivě
Fotky vložil: Natural,Torta,evulaS33 
Hodnocení receptu Bramborový guláš v pivě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !