Vložil: | Uuu |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Broskvový koláč pod sklem:
6 lžic meruňkové nebo malinové zavařeniny
| 4 ks zralé broskve - oloupané a nakrájené na tenké plátky
| 1 balíček želatiny
| šlehačka
| plátky mandlí
| 1 ks dortový korpus o průměru 23 cm
Postup přípravy receptu Broskvový koláč pod sklem:
Želatinu rozpusťte podle návodu na obalu ve vlažné vodě nebo v ovocné šťávě. Potom částí želatiny potřete korpus. Zavařeninu mírně ohřejte v kastrůlku, aby se lépe roztírala, a naneste ji na ztuhlou vrstvičku želatiny. Na ni rozložte plátky broskví, nejlépe v soustředných kruzích. Broskve přelijte želatinou. Koláč nechte v chladu několik hodin, ale nejlépe přes noc, aby želatina ztuhla. Před podáváním můžete broskvový koláč posypat mandlovými lupínky nebo ozdobit trochou šlehačky.
Fotky receptu Broskvový koláč pod sklem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!