Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Bulharský guláš:
400 g skopového masa
| 50 g tuku
| 2 lžíce hladké mouky
| 2 ks bobkové listy
| 2 lžička sladké papriky
| 1 ks cibule
| 1 stroužek česneku
| 5 ks mrkví
| 400 g brambor
| sůl,pepř,zázvor
Postup přípravy receptu Bulharský guláš:
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, posypeme zázvorem a moukou a necháme asi 2 hodiny odležet. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a maso. Prudce opečeme, podlijeme, přidáme česnek utřený se solí a bobkový list. Podusíme do poloměkka. Přidáme mrkev rozkrájenou na nudle, oloupané brambory rozkrájené na větší kostky a dusíme. Nakonec bulharský guláš zahustíme moukou.
Fotky receptu Bulharský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!