Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinkový kapr s brokolicí

fotka Bylinkový kapr s brokolicí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Bylinkový kapr s brokolicí:

6 porcí kapra  |  šťáva z 1 citronu  | 1 lžička pažitky,bazalky,tymiánu, provensálského koření  | 1 žloutek  | špetka soli  | 100 g polohrubé mouky  | 1 lžička červené papriky  | 2 lžíce oleje  |  máslo dle potřeby  | 1 brokolice  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Bylinkový kapr s brokolicí:

Kapra pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli v chladu.
Mezitím si připravíme bylinkovou směs. Smícháme všechny bylinky dohromady (čerstvé nasekáme najemno a sušené rozdrtíme). V hlubokém talíři rozšleháme žloutek.
Rybí porce osolíme, potřeme žloutkem, vydatně posypeme bylinkami a obalíme v mouce smíchané s paprikou.
Smažíme v rozehřátém oleji. Krátce před dosmažením položíme na každou porci ryby kousek másla.
Podváváme s vařenou brokolicí pokapanou máslem a sypeme sýrem.


Fotky receptu Bylinkový kapr s brokolicí:

Bylinkový kapr s brokolicí
Bylinkový kapr s brokolicí
Fotky vložil: VendaD,paníV 
Hodnocení receptu Bylinkový kapr s brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !