Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.10. 2025
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čertova čočka

fotka Čertova čočka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Čertova čočka:

500 g čočka  | 3 ks bobkový list  | 2 ks cibule  | 1 ks pórek  | 200 g uzené - anglická  |  petržel  | 100 g kukuřice  | 1 ks masox  | 2 ks klobásy

Postup přípravy receptu Čertova čočka:

Čočka, bobkový list, cibule - namočit na půl hodiny a pak dát vařit. Čočku nesmíme rozvařit. Do skleněného pekáčku si nakrájíme pórek, uzené nebo anglickou slaninu, 1 cibuli, petržel a sterilizovanou kukuřici. Uvařenou přecezenou čočku smícháme s ostatními surovinami a zalejeme s jednou kostkou masoxu rozmíchanou v půl hrnku vody. Nahoru ještě poklademe nakrájené klobásy a dáme na 20 min zapéct do trouby na 160C. Můžeme k tomu podávat volské oko. Dobrou chuť!


Fotky receptu Čertova čočka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertova čočka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky