Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Česká vinná klobása

fotka Česká vinná klobása
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Česká vinná klobása :

3 kg vepřové krkovičky  | 2 kg plecka  | 2 kg bůčku  | 3 dl bílého vína  |  žemle  |  sůl  |  mleté koření (bílý pepř, muškátový květ, hřebíček, zázvor, nové koření)

Postup přípravy receptu Česká vinná klobása :

Maso a žemle semeleme na 4 mm a vmícháme sůl a koření. Podle potřeby ještě zředíme vínem. Narážíme do širších ovčích střev, ale neplníme silně, aby nepopraskaly. Klobásy se dají velmi dobře uchovat v mrazničce.


Fotky receptu Česká vinná klobása :

Česká vinná klobása
Česká vinná klobása
Česká vinná klobása
Fotky vložil: Vlamape,hanina51 
Hodnocení receptu Česká vinná klobása
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka