Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Choucroute garnie alsasské zelí

fotka Choucroute garnie alsasské zelí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Choucroute garnie alsasské zelí:

1,5kg kysaného zelí  | 2 lžíce másla  | 4 plátky anglické slaniny  | 2 cibule  | 2 bobkové listy  | 4 hřebíčky  | 20 plodů jalovce  | 2 stroužky česneku  | 1/2l vína  | 1/2l vývaru maggi zlatho uzeného bujonu  | 1kg uzenin  | 1kg brambor  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Choucroute garnie alsasské zelí:

Zelí dobře propláchněte vodou a dejte stranou.



Rozškvařte na másle slaninu, přidejte cibuli a nechte změknout. Přidejte koření, víno, vývar z MAGGI Zlatého uzeného bujónu a zelí. Duste až je zelí poloměkké.



Přidejte brambory, klobásy propíchané vidličkou a duste až jsou brambory měkké. Vyndejte klobásky, nakrájejte je a vraťte do hrnce. Vše promíchejte.


Fotky receptu Choucroute garnie alsasské zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Choucroute garnie alsasské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles