Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest francouzský

fotka Chřest francouzský
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Chřest francouzský:

1 sklenice chřestu  | 1 smetana na šlehání (na vaření)  | 1 žloutek  | 4 plátky šunky  |  tvrdý sýr vcelku nebo nastrouhaný  |  kousek másla  |  chléb  |  sůl

Postup přípravy receptu Chřest francouzský:

1. Chřest zbavíme vody a rovnoměrně rozdělíme na pět dílů. každý díl pak zabalíme do plátku šunky a položíme vedle sebe do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem.
2. Ve smetaně rozšleháme žloutek a sůl a zalijeme chřest.
3. Necháme v troubě zapéct, než smetana nebude téct, když se mísa nakloní. K závěru posypeme nastrouhaným sýrem a ještě krátce zapečeme.
4. Podáváme samotné jako předkrm nebo s chlebem jako lehkou večeři.
5. Vhodnou přílohou je také ledový salát.


Fotky receptu Chřest francouzský:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest francouzský
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles