Použité suroviny receptu Čínské krůtí ragú s ananasem:
500 g brambor
| 1 + 1 zelená a červená paprika
| 1 konzerva ananasu
| svazek cibulky
| 2 lžíce oleje
| 700 g krůtího masa
| 150 ml vývaru
| 3 lžíce kečupu
| 1 lžíce cukru
| 1 lžíce solamylu
| 2 lžíce octa
Postup přípravy receptu Čínské krůtí ragú s ananasem:
Papriku nakrájíme na kousky. Brambory rozkrájíme, cibulku nakrájíme na kolečka. Ananas slijeme, štávu zachytíme.
Plátky masa nakrájíme na kostky, které osmahneme v rozpáleném oleji. Sundáme z pánve, ale udržujeme teplé.
Na oleji podusíme papriku, brambory a cibulku. Přidáme drůbeží maso. Poté přilijeme vývar a 150 ml ananasové štávy a necháme na mírném plameni asi 20 minut povařit.
V 1 lžíci vody rozmícháme škrobovou moučku. Přidáme ocet, cukr a kečup. Ragú krátce povaříme.
Fotky receptu Čínské krůtí ragú s ananasem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!