300 g polohrubé mouky
| 100 g škrobové moučky
| 200 g změklé Rama Créme Bonjour kostka
| 200 g moučkového cukru
| 6 ks vajec
| 1 ks prášek do pečiva
| 1 ks citron šťáva a kůra
| 1 lžíce citronové šťávy na pokapání
| 50 g pokrájené kandované citronové kůry
Postup přípravy receptu Citronová bábovka :
Změklou Ramu utřeme se žloutky, 1 lžící cukru a zamícháme citronovou kůru i šťávu. Střídavě lehce zamícháváme předem promíchanou mouku se škrobovou moučkou a práškem do pečiva a tuhý sníh ušlehaný se zbytkem cukru. Formu silně vymažeme změklou Ramou a vysypeme moukou. Těsto nalijeme a zvolna upečeme. Teplou vyklopenou bábovku pokapeme citronovou šťávou a vychladlou polijeme citronovou polevou. Ozdobíme ještě, než poleva zaschne, pokrájenými kousky kandované citronové kůry.
POLEVA: 100 g moučkového cukru, 1 lžíce horké vody, 2-3 lžíce citronové šťávy. Vše spolu utřeme na hladkou polevu.