Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cukina a la čína

fotka Cukina a la čína
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Cukina a la čína:

2-3 ks středně velké cukety  | 200 g kuřecích prsních řízků  | 5 ks česnek - stroužky  |  sojová omáčka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Cukina a la čína:

Maso naložíme na 2 hodiny do směsi z protlačeného česneku, sojové omáčky a oleje. Opláchnutou a osušenou cuketu si nakrájíme na kostičky. Na rozpálené olejem pokapané pánvi si opečeme naložené maso, opékáme asi 5 minut. Opečené maso zasypeme nakrájenou cuketou a zakryjeme pokličkou. Nejprve opékáme zvolna - cuketa pustí šťávu - a posléze pečeme na nejvyšší stupeň případně oheň, snažíme se o vysmažení veškeré vody, kterou pustila cuketa až do zhoustnutí směsi. Konzistence vzniklé číny by měla vypadat jakoby zahuštěná solamylem, dá se říct že konzistence je taková táhlá. Na závěr dosolte dle chuti. Podáváme s rýží.
Dobrou chuť!



Fotky receptu Cukina a la čína:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cukina a la čína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles