Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.09. 2025
Dnes má svátek Boris
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra zapékaná v sekané

fotka Drůbeží játra zapékaná v sekané
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Drůbeží játra zapékaná v sekané:

500 g drůbeží sekané  | 150 g drůbežích jater  | 100 g cibule  | 75 g slaniny  | dle potřeby: sůl, kmín a voda

Postup přípravy receptu Drůbeží játra zapékaná v sekané:

Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na ní cibuli. Sekanou rozdělíme na 5 dílů, do každého vložíme 30 g jater, zabalíme do kuličky, posypeme kmínem a opečeme na osmažené cibuli. Pak zalijeme vodou a v troubě dusíme asi 30 minut, podléváme a mícháme, aby se cibule nepřipálila.


Fotky receptu Drůbeží játra zapékaná v sekané:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra zapékaná v sekané
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !