Použité suroviny receptu Drůbeží sekaná s rajčatovou omáčkou a lečem:
600 g drůbeží sekané
| 1 sklenice leča s nálevem
| 100 g sterilizovaných okurek
| 50 g tuku
| 100 ml sl. smetany
| dle chuti: rajčatová omáčka
Postup přípravy receptu Drůbeží sekaná s rajčatovou omáčkou a lečem:
Ze sekané vytvoříme mokrou rukou šišky. Rajskou omáčku připravíme jak jí máte rádi. Válečky opečeme na pekáčku, nalijeme na ně omáčku a do ní vložíme nakrájené okurky, lečo i s nálevem a podle chuti zjemníme smetanou. Společně vše asi 30 min. dusíme.
Fotky receptu Drůbeží sekaná s rajčatovou omáčkou a lečem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!