Použité suroviny receptu Farfalle s lososem a hříbky :
500 g farfalle
| špetka soli
| hrst bazalky
| 20 ml olivového oleje
| pepř černý
| 1 stroužek česneku
| 200 g hub
| 350 g filet z lososa
Postup přípravy receptu Farfalle s lososem a hříbky :
Rozdrťte česnek a velmi krátce ho osmahněte v trošce oleje. Nechce česnek na pár sekund odležet, aby se rozvoněl do oleje.
Použijte vlhký hadřík k očištění hříbků a najemno je nakrájejte (žampiony doporučujeme oloupat). Orestujte houby v oleji ochuceném česnekem a ochuťte solí a pepřem. Pak pánev odstraňte z plotny.
Filety lososa osolte, nakrájejte na kostičky a krátce je osmahněte na teflonové pánvi, pak ho přidejte k orestovaným hříbkům.
Uvařte Barilla Farfalle v dostatečném množství osolené vody, aby byly „na skus“ (9-11 minut), sceďte a ochuťte omáčkou. Ještě je nechte chvíli povařit a na závěr je ozdobte bazalkou a servírujte.
Fotky receptu Farfalle s lososem a hříbky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!