Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilovaná kuřecí prsíčka - motýlci se slaninou

fotka Grilovaná kuřecí prsíčka - motýlci se slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Grilovaná kuřecí prsíčka - motýlci se slaninou:

2 kuřecí motýlci  | 50 g slaniny  | marináda  | 50 ml oleje  | 1 lžička zázvoru  |  chilli  | 100 ml červeného vína  | 1 lžíce kečupu  | 6 str. česneku  | 50 ml sójové omáčky  |  sůl  |  pečivo, zelenina, dipy

Postup přípravy receptu Grilovaná kuřecí prsíčka - motýlci se slaninou:

Kuřecí motýlky lehce naklepeme. Slaninu nakrájíme na tenké proužky, kterými protneme kuřecí prsa zejména ze spodní části v oblasti hrudní kosti.
Česnek oloupeme a prolisujeme. Potom ho smícháme se sójovou omáčkou, olejem, červeným vínem, kečupem a chilli kořením. Do marinády vložíme prošpikované maso a necháme nejlépe přes noc rozležet.
Maso vyjmeme z marinády, osušíme, potřeme olejem a pečeme na grilu z obou stran doměkka.
Podáváme s dipy, čerstvou zeleninou a pečivem.


Fotky receptu Grilovaná kuřecí prsíčka - motýlci se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilovaná kuřecí prsíčka - motýlci se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !