1 kus nachystaného kapra na vaření
| 1 lžičku kari
| 1 lžíci oleje
| 2 lžičky koření na ryby
| 1 lžičku soli
| 1/2 lžičky oregána
| 1/2 lžičky provensálského koření
Postup přípravy receptu Grilovaný kapr na kari:
Máme jednoho kapra (rozděleného na 2 kusy), oba na kořeníme (použijeme 1 lžičku kari, 1lžičku soli, 1 lžičku koření na ryby a 1/2 lžičky provensálského koření) nebo podle chuti, poté si nachystáme směs na potírání a to z oleje (je vhodný olivový olej) a zbylého koření.
Takto nachystaného kapra dáme na gril (ideální je venkovní) a necháme přibližně 25 až 30 minut péct na mírném ohni, průběžně otáčíme a potíráme připravenou směsí.
Dobrou chuť a pozor na kostičky
Fotky receptu Grilovaný kapr na kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!