Vložil: | Malydablik |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Halibut s mandlovými lupínky:
800 g Halibut ( místo halibuta můžeme použít také jiné maso - třeba klidně kuřecí)
| špetka sůl
| 1/2 ks citrónu
| 2 ks vejce
| 1 lžíce solamylu
| 100 g mandlových lupínků
Postup přípravy receptu Halibut s mandlovými lupínky:
Maso omyjeme a osušíme, osolíme a pokapeme šťávou z 1/2 citrónu. Pak necháme tak 20 minut odležet v chladnu. Pak maso osušíme a nakrájíme na jemné kousky. V míse rozšleháme 2 vejce se solamylem a do druhé mísy nasypeme lupínky. Kousky masa obalíme v rozšlehaném vejci a pak v lupíncích. Pak rybu vkládáme do rozehřátého oleje a zvolna ji po obou stranách usmažíme.
Fotky receptu Halibut s mandlovými lupínky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!