Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hašé z kuřecích prsíček

fotka Hašé z kuřecích prsíček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Hašé z kuřecích prsíček:

1 cibule  | 500 g kuřecích prsíček  | 2 lžíce másla  | 1 žloutek  | 125 ml mléka  | hrst petrželky  | 1 rohlíka  |  sůl a pepř  |  olej  |  vývar

Postup přípravy receptu Hašé z kuřecích prsíček:

Maso naklepeme. Na oleji prsa z obou stran opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Cibuli nakrájíme na kostičky. Rohlík nakrájíme na kolečka, přelijeme mlékem a necháme asi 1/2 hodiny vsáknout.
Měkké maso vyjmeme z vývaru, necháme vychladnout a pokrájíme. Vývar odložíme stranou. Rohlík vymačkáme a spolu s nakrájeným masem umeleme.
Na másle zpěníme cibulku, přidáme usekanou petrželku, umleté maso a žloutek. Podle chuti osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru a směs krátce podusíme.
Teplé hotové hašé plníme do paštiček z listového těsta, ozdobíme rajčetem nebo paprikou a podáváme jako předkrm.


Fotky receptu Hašé z kuřecích prsíček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hašé z kuřecích prsíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !