Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 07.12. 2025
Dnes má svátek Ambrož a Benjamín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Haťská směs

fotka Haťská směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Haťská směs:

1 zavařovací sklenice leča  | 1 cibule  | 100g žampionů  |  česnek  | 250 g masa nebo salámu  |  olej  |  sůl, pepř  | 1 ČL sladké papriky  | 1 ČL pálivé papriky  |  kečup  |  strouhaný sýr  |  bramboráky

Postup přípravy receptu Haťská směs:

Na oleji orestuji maso (nebo salám), který jsem si nakrájela na nudličky. Poté přidám na kostičky nakrájenou cibuli a houby nakrájené na plátky (mohou být i sušené, které jsme si předem namočili). Poté vyklopím sklenici leča a přidám dle chuti strávníků sladkou a pálivou papriku, sůl, pepř a kečup. Podusím asi 15-20 minut. Ke konci přidám rozmačkaný česnek - opět podle chuti.

Mezitím si připravíme bramboráky, do kterých směs dáme. Bramborák přeložíme na polovinu a nahoru posypeme sýrem. Dáme zapéct do trouby a podáváme. Pokud připravujeme pouze 1 - 2 porce, stačí zapéct v mikrovlnce.


Fotky receptu Haťská směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Haťská směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !