Vložil: | jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 13 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí guláš se žampióny:
400 g hovězího masa
| 6 lžic tuku
| 2 cibule
| 1 lžička sladké mleté papriky
| sůl
| mletý pepř
| drcený kmín
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| 2 stroužky česneku
| vývar z masoxu
| 1 lžíce hladké mouky
| 200 g čerstvých hub
Postup přípravy receptu Hovězí guláš se žampióny:
Na dvou třetinách tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru přidáme mletou sladkou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmahneme, dáme kmín, rajčatový protlak, utřený česnek, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a necháme s masem chvíli osmahnout. Pomalu přiléváme vřelou vodu s masoxem nebo vývar až na potřebné množství a mícháme, aby se nic nepřichytlo. Na zbývající třetině tuku osmahneme na kousky nakrájené houby a přidáme k masu a dusíme doměkka.
Fotky receptu Hovězí guláš se žampióny:
Fotky vložil: damami,Natural,evabel,Bezinka,Torta